Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíCeník
Andrea
Paní doktorka je skvělý člověk, má v péči naši dceru narodila se z roštěpem tvrdého a měkkého patra. Operovala ji v 15měsicích. a vše OK. Vše vysvětlí a i poradí.Víme že při další operací bude dcerka v tšch nejlepších rukách. Za mě nejlepší lekařka co jsme kdy navštivili.
Mam velmi negativni zkusenost s praci pani doktorky. Byla jsem u ni pred 11 lety na rhinoplastice (klinika Riva, Brno), pri ktere mi pouze odsekla hrbol na nose a to jeste tak nesikovne, ze z jedne strany odsekla prilis moc kosti, navic nos nenarovnala a nezavrela, takze mi vznikla na nose misto hrbolu prohuben a jeste byl nos na krivo a nemohla jsem dychat. Kez by pani Vokurkova priznala, ze rhinoplastiku nezvlada, drive, nez mi stihla zpusobit tuto ujmu. Velke zklamani!
ilja.d
Znám dotyčnou lékařku řadu let a vážím si jí nejen jako odbornice v oboru plastické chirurgie, ale i jako člověka. Její vrozená empatie je zásadním předpokladem pro její náročnou profesi - pro léčení fyzicky postižených a někdy i psychicky nevyladěných lidí, kteří v estetickém vylepšení hledají vyřešení svých osobních problémů..
Málokdy vidíme do duší těch, kteří potřebují pomoc. Dobrý lékař vidí a pomůže. A tou je pro mne MUDr. Vokurková.
I. Doležalová
Kristinnn
Výborná lékařka! Chtělo by to více takových odborníků v našem zdravotnictví. S mým vrozeným netradičním problémem si poradila bravurně. Ačkoli to byla velká improvizace, výsledek dopadl skvěle. A já jsem znovu schopna zapojit se do společnosti, protože se mi vrátila sebedůvěra. Především oceňuji její lidskost, snahu pomoci a péči. Je pravda, že je velmi vytížená, ale to přímo odráží její schopnosti - co vím, věnuje se rozštěpům u dětí a dochází do dětské nemocnice, kromě rekonstrukční chirurgie v Bohunicích. Četla jsem tu názory proti, ale pokud mohu hodnotit z pohledu člověka, který byl odkázaný na pomoc někoho, kdo by se toho ujal za peníze ze zdravotnictví, nikoli své, jsem ráda, že jsem potkala tohoto strážného anděla.
Guest, RS
Skvělý chirurg, člověk i novátor. Má jak úžasný přístup k pacientům (zvláště pak k těm dětským), tak i odbornou erudici (je často zvána jako přednášející na odborná sympozia, a to jak "doma", tak i v zahraničí) a cit pro estetično i prostorovou představost. Je rovněž předsedkyní správní rady NF Šťastný úsměv (http://www.rozstepy.cz), který pomáhá lidem s rozštěpem obličeje. Jistou nevýhodou všech výše uvedených pozitiv je obrovská vytíženost a s tím se vážící nedostatek času. Obecně mohu jen a jen dopoučit!
felcmanová
Paní doktorka je báječná žena a lékařka, ještě pře operací našeho syna se mnou komunikovala přes mobil a na všechny mé otázky odpověděla bez jakýchkoliv problémů. Operace rozštěpu rtu dopadla báječně, na synovi by nikdo nic nepoznal. Můžu doporučit jak p. Vokurkovou, tak všechny lékaře, lékařky a sestřičky a neonatologické JIp v Brně. Jsem velice ráda, že jsme se dostali právě do Brna.
Alice
Byla jsem před 15 lety u paní doktorky na plastice nosu a jsem stále velmi spokojena. Citlivě mi ho "opravila" tak , že většina mých známých nezaznamenala velkou změnu, jen jsem se jim zdála "nějak" hezčí. Nový nos je rovný a přirozeně vhodný k mému typu obličeje.
Stejně tak i moje dvě známé, které si nechaly u paní doktorky také upravit trošku problematické nosy. Jemnější, ženštější a sebevědomější.
Velmi jsem s operací váhala, můj nos nepatřil mezi zásadně obrovské orlí zobany. Stálo to za tu odvahu a nepříjemné pooperační pocity. 15 let- a jsem každý den ráda, že jsem se k tomu donutila. Není to reklama, ale opravdu můj vnitřní pocit. Žádný pooperační šok z toho jak vypadám a či si na sebe zvyknu. Hned, i natečená, jsem byla spokojená a viděla, že se změna povedla a nevypadám "nějak divně".
Veronika Masarova
Paní doktorka je skvělá... jsme moc rádi že tady je. operovala mi chlapečka, který se narodil s dost širokým rozštěpem a to ještě neměl ani týden, a ted to na něm nikdo nepozná
Na operaci srostlých prstů u dítěte jednoznačně doporučuji raději kliniku na Berkové. Výsledek i pooperační průběh se nedá s operací u paní doktorky srovnat.
Já jsem podstoupila liposukci stehen roku 2002 u paní doktorky Vokurkové. Musím hodnotit velmi pozitivně.
Upravit nebo spravovat profilPlastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Plastičtí chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Plastičtí chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně