Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Alena
Mam odjakziva problemy s lekaři , prostě vždycky chytnu nekoho nesympatickeho .Ale na horgyn chodim opravdu moc rada , cele tehotenství jsem byla spokojena , vsechny prohlidky bezbolestne,na otazky mi byla vždy dána odpoveď, jsem za paní doktorku moc ráda .
Eva
K paní doktorce jsem přešla, když můj gynekolog nerozpoznal velkou cystu na vaječníku, a já ten den ještě skončila na operaci. K paní doktorce chodím asi 18 let. Vážím si lidského přístupu, vstřícnosti, mohu se poradit a moje potíže prokonzultovat. Paní doktorka je příjemná a pečlivá. Celé prostředí čekárna i ordinace, sestřička, vše působí velmi klidně. Neměnila bych.
Klára
Výborná a neskutečně hodná, milá a citlivá paní doktorka. Je velice pečlivá a nemusíte se bát, že by něco opomněla nebo byla při vyšetření necitlivá. Pravý opak MUDr. Čoupkové. Paní doktorku Vlachynskou vřele doporučuji.
pantůčková
Dobrý den, nevíte zda paní doktorka přijímá nové pacienty a jestli se platí za sklíčka a registraci? děkuji moc
Skvělá zkušená lékařka, citlivá, lidská. Ráda k ní jdu. Nechápu jak si zachovává vlídnost, při takovém návalu pacientek a mnohdy i ve stresu. Naprosto profesionální, když jsem u ní, mám pocit že jsem její jediná pacientka. Vše podtrženo zkušenostmi a vlídností. Jen tak dále!!!
Paní doktorka Vlachynská je v odborném i lidském smyslu naprostá jednička. Vstřícná, trpělivá, laskavá.
Chci ještě poznamenat, že MUDr. Jitka Vlachynská je nejen výborná gynekoložka
a lidsky kvalitní člověk ale je také čestná a rovná. Mám před sebou výkaz
poskytnuté péče od mé pojišťovny a všechno sedí na rozdíl od jedné tzv.renomované brněnské nemocnice. Ještě jednou děkuji.
K paní doktorce Čoupkové i Vlachynské chodím už mnoho let, stejně jako matka i sestra, jsme všechny moc spokojené. Obě paní doktorky jsou pečlivé, vyslechnou v případě problému, vysvětlí, poradí.
Sestřička je skvělá, někdy se divím, že se pořád dokáže usmívat a být tak příjemná a hodná.
Čekací doba je dlouhá, ale na prohlídky se nemusí chodit tak často, takže jednou za čas čekání v příjemné klimatizované čekárně zvládnu.
Paní doktorku doporučuji!
Paní doktorka je výborná. Velmi přátelská a pečlivá. Chodím k ní několik let nikdy bych ji nevyměnila jsem s ní velice spokojená. Přeji jí hodně úspěchů a zdravíčka.
Pacientka Jindřiška Spurná
Radka
Paní doktorka je člověk na své místě. A to, že jsem sama z oboru, mluví za vše. Opravdu po zkušenostech s jinou doktorkou, která nebyla ani za nehet Dr. Vlachynské, můžu říct, že tato paní doktorka si zaslouží hodnocení jaké právě od ostatních tady dostala.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně