Aneta L.
Z odborného hlediska nemohu paní doktorce vytknout nic, ordinace i čekárna je moderně a "vlídně" zařízená, avšak chodila jsem k ní asi čtrnáct let a za tu dobu jsem si vypěstovala parádní strach ze zubařů. Teprve při změně lékaře z důvodu dočasného bydlení v jiném městě jsem zjistila, že v čekárně nemusím být vyklepaná jako ratlík, protože můj nový zubař (za kterým si ráda zajedu, byť je nyní dál) mi při bolesti raději dá injekci, místo aby mě laskavými, avšak alespoň pro mě nepříliš účinými slovy chlácholil, že to vydržím. Nehledě na to, že pokud použila vrtačku, takřka vždy mi i trochu přibrousila jazyk.
Milena
Paní doktorka je "zlatíčko" a vždy se snaží poradit to nejlepší.
Jana
Paní doktorka Vinšová je velice profesionální, lidská a velice pečlivá. Jsem moc ráda, že mohu být její pacientkou - vlastně jejími pacienty jsme celá rodina a všichni jsme spokojeni.
Gruhnová Jana
I já navštěvuji jmenovanou paní doktorku již několik let a musím jen souhlasit s předchozím pacientem. Všechna jeho hodnocení jsou pravdivá.
Herbst Jiří
Paní doktorka Vinšová je vynikající lékařka, která svému oboru rozumí. Její ordinaci navštěvuji pravidelně již od dětství a vždy si s každým mým stomatologickým problémem profesionálně poradila. Jsem velmi rád, že se mi v minulosti podařilo k ní přihlásit i mou manželku i syna, neboť její přístup k pacientovi a způsob odborného ošetření je na velmi vysoké úrovni. V její moderně vybavené ordinaci i čekárně se člověk cítí velmi příjemně a nepadá na něj strach a deprese z očekávajícího ošetření. Nemůžu opomenout též zdravotní sestru paní doktorky, která nemalou mírou svým přístupem napomáhá dokonalosti chodu stomatologické ordinace. S paní doktorkou Vinšovou i s jejím kvalitním způsobem ošetřování jsem velmi spokojen.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Mladé Boleslavi
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Mladé Boleslavi
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Mladé Boleslavi