Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Denda
Kvůli novému zaměstnání jsem potřebovala výpis ze zdravotní karty. P. Turečkové jsem proto zavolala týden předem aby popřípadě výpis nachystala nebo o něm věděla. V den kdy jsem si pro výpis přišla, mě okamžitě atakovala že co tu dělám, že jsem tlustá, řekla jsem p. Turečkové, že bych byla ráda kdyby mě neurážela a pak začalo peklo, začal se mi vysmívat že mám střední školu, že se mám jít léčit, při preventivní prohlídce mě chtěla svléknout donaha a když jsem odmítla že si sundám pouze tričko tak se semnou bavila jak s odpadem. Urážela mě takovým způsobem, kdy jsem se nestačila divit a pak mi 8x sdělila, že je to její ordinace a může se k lidem chovat jak chce a že mám od ní vyfičet a to cituji. Abnormální nenávist a agrese a neprofesionální přístup. Tato paní doktorka neví jaký je rozdíl mezi laktózou a mléčnou bílkovinou a bylo mi od ní řečeno, že je vysokoškolačka a mám se jít léčit, protože jsem jí sdělila, že se semnou takto bavit nebude. Dnešní její výstup byl pro mě poslední a píši stížnost na ČLK.
MA
Paní Tureckova se chová velice arogantně a je drzá. Velice neprofesionální přístup. O průběhu léčby ani nemluvím. Až paní v lékárně mi doporucila ty správne léky. Myslím, ze si každý zaslouží kvalitní zdravotní péči a to u téhle paní “doktorky” rozhodne nenajde.
mik.martina
I když jsem se setkala s paní Doktorkou pouze jednou, a to z důvodu konzultace, musí souhlasit se všemi, kteří mají s ní špatnou zkušenost. Jsem ráda, že můj praktický lékař (tak se sama oslovila) je někdo jiný. Z ordinace jsem odcházela zdrcena, že moje maminka (r. 1937) navštěvuje tohoto praktického lékaře a odmítá přejít k jinému odbornému lékaři. Plně souhlasím se zápornými recenzemi.Jednání paní doktorky není profesionální a netaktní.
pacientka
i ja mam podobne zkusenosti s pani doktorkou,v lete si otevrela dvere do ordinace ikdyz tam mela pacienta,takze v sesterne bylo vse slyset,uplne neprofesionalni...Jinak byla drza,neprijemna,nekolikrat se na me rozkricela,jednou jsem ji rekla ad na me nezvysuje hlas,odsekla,ze je to jeji ordinace,ze si muze delat co chce a me jestli se nelibi ad jdu jinam,okamzite jsem presla jinam a utechou mi bylo jen to,ze jsem pak o ni slysela jen negativni veci
smetanova
u paní doktorky mám maminku a nikdy jsem jí nevěřila jak mi říkala jaké má chování. až jsem tam byla osobně a potřebovala jsem něco po paní doktorce no dopadlo to tak že křičela v chodbičce před ordinaci a sestřička ji doplnovala a nakonec se zabouchla v ordinaci. takové chování jsem ještě opravdu nezažila.tak jsem se informovala i u jiných pacientů a už ted bývalých.maminku už tam nepošlu na to jí mám ráda.
smetanova
j.astrologie
Nedoporučuji, divím se, že ještě nějaké pacienty má. Tak dlouho po revoluci a takový přístup. Hrůza, hrůza, hrůza. Utečte pryč.
Alena Tarackezyová
Musím reagovat na předchozí komentáře - paní doktorka je na mne (a vlastně celou mou rodinu, protože k ní chodíme téměř všichni) vždy milá, předepíše přesně to vyšetření a léky, jaké člověk potřebuje, nikdy jsem ji nepoznala jako zlou a nesympatickou - právě naopak... Co vím, každému člověku se skutečně věnuje - což chvíli trvá a proto se prodlužuje čekací doba, ale je to pochopitelné. Nikdy jsem neměla problém ani se sestřičkou (je to sympaťačka) - asi záleží na člověku, jaký má přístup k nim.
Alena Tarackezyová
Doktorka i sestra velmi náladové....doktorka po mě vyjela s takovou zlostí, že se to nedalo vydržet! Vymýšlejí si pravidla, pouhé vydání karty jim dělá neuvěřitelný problém...takový lékař by neměl ordinovat :-(
Dobrý den, chtěla bych reagovat na vaší kritiku. K paní doktorce chodím už léta a to co zde popisujete jsem u ní zažila ještě v devadesátých létech, ale teď je velmi milá a příjemná. To se jí teda musím zastat. Ovšem co se týká sestřičky mi nezbývá než souhlasit.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Karviné
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Karviné
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Karviné