MUDr. Jitka Trucová

Pediatr Více

Bechyně 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro děti a dorost
Na Libuši 920, Bechyně

Přiblížit mapu

Skvělá doktorka! Není co dodat. Mám s ní osobní zkušenost a kromě dlouhého čekání v čekárně (což je běžné u mnoha praktických lékařů) jsem s ní byla vždy spokojená.

nej doktorka z Bechyně

Nejlepší dětská doktorka co znám sama k ní chodím a vždy mi pomohla
Alice Brousilová

Paní doktorka Trucová Jitka je hodná, citlivá a svou práci dělá sebevědomě a hlavně zodpovědně.A moje děti se jí nebojí a májí k ní důvěru ,což věčina doktorů nemá.A to,že nějaký rodiče jsou nezodpověné,když pošlou své dítě nevyléčené do MŠ nebo ZŠ a doktorka nakázala být doma,tak to je chyba rodičů a né doktorky.Skvěle si sní rozumíme a vždy nám dobře poradí.A že někdy nemá svůj den a je Vám protivná,tak to jsme někdy všichni!!!

Z

Raději jsme odešli než chodit k dr. která na vše předepisuje jednu mastičku a jedny kapky a jeden syrup.

Z

Klasická dětská lékařka, strávila jsem tam celé své dětství a musim říct, že se mi docela težce odcházelo. Vždy se snažila vyhovět, pomoci. Nic nezanedbala. Byla jsem spokojena.