Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
A.Široká
Naprosto nevídaná péče jak v oblasti profesionality,tak v lidskosti, pochopení i trpělivosti.To se týká nejen paní doktorky,ale celého jejího týmu.I přes velmi smutné okamžiky, které toto náročné povolání přináší,si stále zachovává takovou míru empatie, která je opravdu nevídaná!Jen díky této nadstardantní péči ve všech směrech jsem mohla prožít se svým milovaným pejskem téměř 14roků.Ten pocit, že jste si na 100% jisti, že právě TADY vám pomůžou,je opravdu k nezaplacení!Navic,na rozdíl od jiných (a že jich nebylo málo!) veterinárních ordinací, které jsem s pejskem i v rámci pohotovostní péče navštívila,je zde znát, že tady nejde o povolání,ale POSLÁNÍ.Rozdíly jsou markantní i v oblasti finanční,v ordinaci paní doktorky jde v první řadě o všestrannou péči a velkou lásku k často opravdu bezbranným tvorečkům,ne o BYZNYS! Kéž by takových lidí bylo vic-svět by se stal rázem KRÁSNĚJŠÍM!!!
Mischa Tsep.
Ordinace, kde opravdu cítíte nejen profesionalitu, ale i obrovskou lásku ke zvířatům. Paní doktorka Tesaříková a druhý pan doktor, který pracuje ve stejné ordinaci, jsou opravdoví andělé, kteří víc než jako práci vnímají pomáhat zvířatům jako poslání. Neskutečná ochota, empatie, snaha vše vysvětlit, pomoci. Jsem vděčná, že nás kočičák je v jejich péči.
Marcela Š.
Já jsem u paní doktorky naprosto spokojená ,je úžasná a má obrovské srdce. Nám se 15 let skvěle starala o kočičku a i v těch posledních chvílích byla úžasnou oporou. Děkuji že existuje taková lékařka
Martin J.
Paní doktorce moc děkuji, jak se mi skvěle stará o mého kocourka Míšu. A problémů už bylo za těch 8 let hodně. Její ochota pomoct a to i v kolikrát v sobotu a neděli, kdy nemá ordinační dobu je úžasná.
Pán V.P. viz níže, si musí uvědomit, že když nenašla nález a nic neslyšela, tak to tak asi je, určitě by nic nezatajila. A to, že druhý den měl kocourek nález, to už tak je, že něco není rozpoznatelné a druhý den ano.
Naši paní doktorku mají rádi lidi a jejich zvířátka. Svou práci dělá moc dobře a já a kocourek Míša ji moc za to děkuji.
v.p.
Bohužel se nemohu ztotožnit s chválou na ordinaci MVDr. Jitka Tesaříkové - při návštěve dne 13.12.2021 s tím, že naše 13-letá kočička občas kašle, bylo přítomnou lékařkou provedeno pouze poslechové vyšetření s negativním výsledkem, po návštěvě jiného veterináře další den už při poslechu byla vyřknuta předběžná diagnoza -výskyt tekutiny v hrudním koši, která byla potvrzena ultrazvukem a pro jistotu ještě RTG vyšetřením s doporučením okamžité návštevy spec. pracoviště v Brně při veterinární fakultě, kde je nyní léčena s tím, že tento neléčený stav by po nedlouhé době měl fatální dopad.
David
Paní doktorka je velice hodná ochotná. Rád k paní doktorce chodím. Kéž by všichni lékaři si od ní vzali vzor, a příklad.
Vlasta Rulcová
Takovou paní doktorku přeji všem, je prostě nejlepší odbornice a její přístup k zvířátkům není vlastní všem veterinářům.. Navíc je hrozně hodný člověk.
Hela
Paní doktorka je opravdu Anděl......péči svým pacientům dává srdíčkem a láskou ke zvířatům, mnohokrát nám pomohla takovou péčí, kterou vám žádný jiný veterinář nedá, mluvím z osobní zkušenosti.
Eliška Vachtlová
Chodila jsem se svým pejskem roky k renomovanému panu doktorovi, kterého jsem měla za rohem. Chodila jsem tam ještě v době, kdy to byla "obyčejná" veterinární ordinace. Postupně ji ale velmi zvelebil a pozvedl na kliniku a od té doby mi přístup připadal už víc jako byznys. Potom mě v určitém jednání velmi zklamal, tak jsem hledala jiného lékaře pro své pejsky. Přišla jsem k paní doktorce Tesaříkové a byla jsem jak Alenka v říši divů. Ten přístup byl něco naprosto úžasného, co jsem si myslela, že v dnešní době snad už ani není. Cítím tam, že jde v prvé řadě o zvířátka - živé tvory a za to paní doktorce velice děkuji. Pro ni to není jen práce, ale poslání a to je úžasné.
Barbora Petrová
Nejlepší doktorka. Láska, cit a srdce na pravém místě. Neskutečně trpělivá bytost. Jsem ráda za to, že moje zlatíčka mohou být jejími pacienty. Někdy spolu zažíváme radost, jindy smutek. Naši mazlíčci (a tím myslím všechny její pacienty) nejsou pro paní doktorku jen zvířata, ale jsou to živé bytosti, které vnímá, pamatuje si je a dává jim naději. Netahá z lidí peníze za "zázračné léky", vždy řekne věci na rovinu. Jsem moc ráda a určitě nejsem jediná za to, že Vás máme. Ať se Vám i celému kolektivu daří.