Jakub kucera
Jenom chvála po 11 letech jsem se odhodlal navštívit zubaře zuby paní doktorka dává postupně dohromady je milá,hodná a myslím že od dneska přestávám mít strach jedině doporučuji a paní zubařce děkuji moc za ochotu a pomoc
Pavla Novakova
Pří bolesti zubů mi paní doktorka rozvrtala celou korunku a stejně se k zubu nedostala.Kdyby mi udělala rentgen,tak by zjistila,že stačilo vyčistit dasen nad korunkou.Uz nikdy k ní doufám nebudu muset jít.
dacela
S paní doktorkou jsem nebyla spokojená. Možná dobře ošetřila drobné kazy, ale při extrakci jsem i při umrtvení cítila velkou bolest. Pod jedním zubem se mi opakovaně dělal zánět a vytékal hnis. Když jsem k ní přišla, že mě ten zub bolí, objednala mě nejdřív za dva týdny. Během té doby jsem ze zubu vysávala hnis a když jsem k ní přišla, řekla, že zub je v pořádku a že mě nemůže bolet a neudlala mi rntgen. Proto nedoporučuji.
Big_G
U zubaže jsem nebyl 14 let. Ikdyž můj chrup zdaleka nebyl v pořádku, nebyla návštěva zubaře akutní. Když se pak dostavil zánět, paní doktorka mě ochotně přijala a dala chrup do pořádku.jen proto,že onen zanícený zub se mi nyní postupně bezdůvodně odlamuje-zůstává pouze výplň,nemohu dát nejlepší hodnocení.
Kateřina K.
Velmi skvělá paní doktorka, díky které můžu opět bezstarostně kousat na obou stranách
zubů a díky které jsem opět začala chodit na pravidelné preventivní prohlídky.Velice příjemná, milá, vždy ochotná píchnout injekci, plomby skvěle drží!!!
Hlůšková
Tohle je nejlepší zubařka,co jsem kdy poznala,příjemná, citlivá,od té doby co jí znám,už se u zubaře bojím o hodně míň
Díky péči paní doktorky jsem neustále trpěla bolestmi a byla jsem nucena si vyhledat jiného lékaře, který mě náležitě ošetřil. Paní doktorku naprosto nedoporučuji!
Pokorná Jitka
Zatím jsem spokojena.