Z.U.
Paní doktorka je ve vyšším věku a přesto léčí s grácii, s citem, radou. Byl jsem dnes poprvé a musím říct že jsem byl nadšen. Toto je Paní doktorka s velkým P a děkuji za ni. Přeji ji jen zdravíčko, hodně vitality a spousty spokojených pacientů. A buďte tady s námi ještě spóóóusty let paní Segeťová.
Maruška
Opravdu velká škoda, že paní doktorka ukončila svou činnost. Byla to naše rodinná zubařka, ochotná, vstřícná, trpělivá, citlivá. Mockrát díky za vše co udělala pro naše zuby. Zdravíme i sestřičku.
Jindřiška Drobíková
Jenom je veliká škoda, že už ukončila praxi.
Alespoň touto cestou ještě jednou "Veliké Díky" za všechny své známé a rodinné příslušníky.
ANETA HULOVÁ
PANÍ SEGEDOVÁ,JE OPRAVDU OPATRNÁ A HLAVNĚ VELMI TRPĚLIVÁ K TĚM PACIENTUM,KTEŘÍ NEJSOU ZROVNA STATEČNÍ.MRZÍ MNE DOST,ŽE PANÍ DOKTORKA UŽ ODEŠLA DO DUCHODU.DLOUHO SE BUDE HLEDAT STOMATOLOG,KTERÝ BUDE TAKÉ TAKOVÝ..
Sokol Jan
Paní doktorka vyníkajíci odborník. Cytlivá,tak,aby její práce byla i přes bolest dobře a rychle dokončená a pacint přitom netrpěl.Jenom samá chvála.Kéž by bylo v naší republice tolik kvalitních lékařů a nejen stomatologů. Velká škoda, že již odchází do důchodu.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě