Zuzana
Paní zubařka je super i pro malé děti a paní sestřička je prostě boží děti se nebojí a dokonce se i těší. Lidský přístup a člověk nenechá v ordinaci majlant.
Radka Dvořáková
Paní doktorka je velmi milá, ochotná a empatická. S ošetřením jsem velice spokojená. Oceňuji profesionální přístup a pečlivou práci.
s Paní doktorkou jsem byla velmi nespokojena, když jsem byla ve čtvrtém měsíci těhotenství tak mi trhala osmičku bez umrtvení a podruhé zase neošetřila totálně shnilou osmicku(rikala že tam nic nevidi a to jsem k ní chodila co 14 dní že mě bolí zub) pak jsem přešla k jiné zubařce a ta mi ty zanedbané zuby od paní doktorky Podivinské opravila za 5 tisic, nejradši bych to paní Podivinské nechala proplatit!!!!! to jsou mé zkušenosti, NEDOPORUČUJI!!!!!!!!
Josef K.
dobrý den chtela bych upozornit na lečbu pani Doktorky nedávno mi léčila zub bez rentgenu a řekla že je bez nervu tak čistila a vrtala tak dlouho až ho celej provrtala až na kost tim padem jsem šla na pohotovost s ukrutnou bolesti a horečkou lékar uz jen kostatoval že zub je provrtán tim padem jsem o nej přišla díky její péči si nyní musím šetřit na nový zub dekuji
:o)
NEJHORŠÍ
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
katerina
příjemná, ochotná, při vyšetření pečlivá, povzbuzující. bolesti přiměřené zákroku.
Velmi dobrá lékařka na acienta si najde vždy čas,
tom
Příjemná, trošku ukecaná ale velmi ochotná.