Opravdu nej nej nej nej
Je to nejlepší praktický lékař jakého si člověk může přát, když má plnou čekárnu, tak dělá tak dlouho než ji vyprázdní. Její přístup k pacientovi je úžasný, ještě jsem se s příjemnějším člověkem snad nesetkala - nikdy nemá své dny, je milá, ochotná - když cítím že něco není v pořádku udělá veškerá vyšetření co jsou třeba. Já mohu jen doporučit!!!
Vynikajici lekařka ktera my pomohla v mé těžké životní situaci a mych zdravotnich problemu skratka anděl v bilem kežby takovych lekařek bylo více a na světě by bylo krásně.
Výborná lékařka, dobré diagnostiky.Ochotná, milá. No a také i rychlá.Poradí, pomůže, potěší, vyslechne. Nemám jediné slovo na ni špatné.
Skvělá lékařka, empatický a lidský přístup ke všem. Děkuji.
Kamča
Nej... nej... nej... a zase nej! Opravdu jsem ráda že jsem její pacientkou.
Val.
Já také doporučuji...supr komunikace, přístup. Prostě jsem ráda, že můžu být její pacientkou.
Michael
Jak už tady psali jiní pacienti, prostě nejlepší doktorka v kraji a zatím si stojím. Jsem opravdu šťastný,že je mojí lékařkou.
Canikin
Je to nejlepsí lekarka s kterou jsem se kdy setkala. A to nejen z praktickych lekaru, ale vseobecne.
Roska
Velmi sympaticka , hodná , naslouchavá , ochotná , prostě nejlepší doktorka v kraji :)
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři v Novém Jičíně
Praktičtí lékaři v Otrokovicích
Praktičtí lékaři v Rožnově pod Radhoštěm
Praktičtí lékaři v Frenštátě pod Radhoštěm
Praktičtí lékaři v Bystřici pod Hostýnem
Praktičtí lékaři v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři v Lipníce nad Bečvou
Více (13)Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Valašském Meziříčí
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Valašském Meziříčí
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Valašském Meziříčí
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Valašském Meziříčí
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Valašském Meziříčí