Gynekologická ordinace
Jindřišská 18, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

E

Já k paní doktorce chodím již od roku 2001 a jsem s ní spokojená. Vždy když jsem potřebovala, tak mi pomohla a poradila. Žádnou špatnou zkušenost s ní nemám.

Vůbec nechápu jak někdo může psát názor ohledně prostředí :D žijte si v německu když se vám čechy nelíbí.
Můj názor na paní doktorku je kladný.. Je milá, hodná(stejně jako sestřička) a ráda mi zodpoví jakoukoliv otázku (i banální) bez jakýchkoliv záporů. Jednou mne sice překvapila a to tím, že jsem chtěla změnu antikoncepce, ale asi mě nesprávně pochopila tak zareagovala zvláštně, ale když jsem nás uvedla na správné téma bylo vše v pohodě :) Jsem u ní teprve rok a nikdy jsem neměla problém s objednáním, receptem, čekáním apod. Oproti mé bývalé gyn. je to naprostý drahokam- to myslím i tak, že je starší tak snad i zkušenější :)

Tuto lékařku nedoporučuji. Dokud bylo vše v pořádku a nemuselo se nic řešit, tak ok. Jakmile nastal problém byla doktorka nepříjemná, a odbývala pacientku. Nepoužívala (teď už možná jo) sono, takže se díky jejímu přístupu a neochotě, přišlo na zhoubný myom příliš pozdě. Díky této lékařce, přicházíme o milovanou osobu.
Jak jsme se dočetli, není to poprvé, co takto tato lékařka selhala, respektive defacto zanedbala řádnou péči, přestože pacientka chodila na pravidelné návštěvy, dokonce častěji, již v prvních náznacích zdravotního problému.
Sestra je velmi příjemná, taktéž dokud nemusí nic řešit.

V neposlední řadě bych upozornila na skutečnost, že ordinační hodiny jsou pro lékařku i její sestru zřejmě jen malůvkou na dveřích - řídí se jimi opravdu jen velmi málo.

Všem komu je jeho zdraví milé, vyhněte se této ordinaci velkým obloukem.

K paní doktorce jsem přišla před 2ma lety, kdy jsem odešla od své gynekoložky z několika důvodů. S paní doktorkou jsem nesmírně spokojená.. neměnila bych... a pochybuji, že patří k lékařkám, které lékařské tajemství (jako moje bývalá gynekoložka) pouští dál.

velmi dobra pani gynekolozka.

Příjemná komunikace, vždy dobře poradila/pomohla. Vhodná lékařka pro mladé i starší pacientky.

Chodila jsem k uveden=é lékařce několik let. Předepisovala antikoncepci, jinak kromě cytologie nic. Když jsem začala mít klimakterické potíže, nechtělo se jí to řešit a tak jsem přešla, naštěstí, jinam. Ukázalo se, že mám velký myom, který musel být neodkladně odoperován. takže , raději nikdy více

je pravda, jak popisují ostatní pacientky, že vybyvení a prostředí ordinace je opravdu nemilé a investici do vymalování by si snad paní doktorka mohla dovolit. Ale nedokážu s nyní přiklonit ani k zápornému ani ke kladnému doporučení. Jsem u paní doktorky už několik let, preventivní vyšetření mi dělala vždy bez problémů, recept na antikoncepci také rychle a objednání v případě potřeby se nsažili vyjít vstříc co to jde. Když jsem řekla, že si neumám vyšetřit prsa a jestli by se pro jistotu na to podívala. Tak mi vyšetření udělala, i když si jsem měla trochu pocit, že má problém se mě dotknout. Když jsem, jí opakovaně říkala, že mám při menstruaci bolesti, které jsem sice mívala, ale asi tak v 10 % intenzitě, řekla, že to je normální. Pak jsem začala mít na začátku letošního roku trochu problém s cyklem nepravidelnost a špiňění. Vyšetřila mě a posalal na ultrazvuk, ten mi dělala před měsícem a tam nebylo nic vidět. Stěžovala jsem si na únavu a další neurčité příznaky - odeslala mě k praktikovi ať mne pošle na interní vyšetření. Minulý týden jsem, ale skončila v nemocnici s akutní prasknou 5 cm cystou na vaječníku. Jsem tedy po opraci mám jizvu přes celé břicho a nejsem si jista, jestli ten ultrazvuk, který dělala před měsícem nepodcenila a další infromace ohledně cyklu a již zmiňovanou únavu. Dle informací z nemocnice je možné, že díky střevním kličkám nemusel být vaječník vidět a ostatní příznaky jí mohly upozornit, že se děje něco nedobrého a měla mne odeslat na další odborná preventivní vyšetření. Ale nějak se domnívám, že přehlédnout takhle velikou cystu je trestní, a pokud nebylo vše dobře vidět, tak mě nepozvat znovu na ultrazvuk tak to také považuji za nezodpovědné. Tato situace trochu otřáslou mou důvěrou v paní doktorku, ale třeba to nemusela být její vina. Je pravda, že v případě problémů paní doktorka moc pochopení nemá, ale u jiných doktorů to většinou je znak odbornosti něco ve smyslu. Co tady ta pacientka hysterčí vždyť je diagnóza jen to a to a pomůže na to a to. Prostě profíci jsou v klidu. Paní doktorka je možná moc, protože neposlouchá pacientky a vybere si jen jeden příznak na který určí diagnózu - ve které opravdu o nic nejde a přehlíží ostatní signály, že není něco OK.

S paní doktorkou mám z minulosti několik velmi špatných zkušenností. Rozhodně nedoporučuji věřit jejímu ústnímu nebo telefonickému sdělení ohledně výsledků odborných vyšetření (cytologie, mykologický obraz, apod.), trvejte předložení zprávy nebo výsledků v psané podobě.
Paní doktorka např. tvrdila, že výsledky cytologie jsou v pořádku, pak se ale ukázalo, že stěr provedený paní doktorkou byl laboratoří vyhodnocen jako nedostatečný, tudíž nemohl být dále zkoumán. Reakce paní doktorky na upozornění na tento rozpor byla velmi neprofesionální.

K paní doktorce jsem chodila cca 5 let a protože jsem neměla žádné zdravotní problémy (chodila jsem jen na cytologii), byla jsem spokojená (vybavení ordinace mi nevadilo, stejně tak na mě byly sestřička i paní doktorka vždy milé).
Svůj názor jsem ale změnila v průběhu těhotenství, a to do té míry, že jsem od paní doktorky přešla jinam.
Důvodem bylo jednak to, že paní doktorka na UZV ve 20. týdnu zkontrolovala jen srdce dítěte - nikoli všechny orgány (i když jsem ji o to předtím žádala - máme v rodině nějaké zatížení). Vzala to hodně šmahem (moje stávající doktorka se tak stručné zprávě dost divila) a nebyla ochotná (ani za poplatek!) vytisknout fotku z ultrazvuku (to je ale ve srovnání s odbitým UZV maličkost).
Druhým důvodem byly moje pochybnosti stran jejích znalostí. Na tzv. cukrovkový test mě posílala s tím, že tam musím jít ještě ten týden (trochu jsem s ní smlouvala, protože jsem měla dohodnuté školení a služební cesty a nehodilo se mi to) - na webu jsem se pak dočetla, že na provedení cukrovkového testu je rozmezí několika týdnů...
Na UZV ve 30. týdnu už jsem šla prostě jinam, protože jsem chtěla mít jistotu, že se nic nepodcenilo.