Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Jiří Polcer
Nejlepší zubařka. Mohu jen doporučit! Od té doby, co chodím k paní Moravové, jsem se přestal bát vrtání a trhání....Pokud to půjde, nahlásim i syna s manželkou...
Kačka Pavlíčková
Je to bezvadná zubařka, nemůžu jí nic vytknout. Mám ji již od školky a vždy je velice ochotná, milá a vstřícná a velice dobře komunikuje s pacientem a dokáže i poradit a pomoci. Pro mě za 1*****
Martin Dupal
Připojuji se s pochvalou. Jakkoliv to zní divně, preventivní stomatologické prohlídky u p.Moravové jsou vesměs příjemným zážitkem. Profesionalita se v její ordinaci spojuje s neformálním domácím prostředím. Empatická, ochotně odpoví na dotazy. A abych nezapomněl na sestru, taky 5 hvězdiček.
Lenka Mádrová
Nejlepší stomatolog, s jakým jsem se dosud setkala. Příjemný, uklidňující přístup k pacientovi, vše vysvětlí, takže se zbavím i strachu. Vždy jsem u stomatologa omdlívala, sebemenší vrtání se neobešlo bez znecitlivující injekce, dva týdny před návštěvou lékaře jsem byla silně nervozní. Nyní sice drobná nervozita přetrvává, ale již pouze ráno přednávštěvou u paní doktorky Moravové. Mohu jen a jen doporučit. Myslím, že v okrese Olomouc není srovnatelný stomatolog.
Vendula Solovská
Připojuji se s plným souhlasem. Paní doktorka opravdu všechno dopředu vysvětlí, upozorní na vše, co má přijít, zodpoví každou otázku. Objedná mě vždy do měsíce, čekací doba není dlouhá a pokud mám akutní problém, mohu ji navštívit po předchozí domluvě třeba druhý den. A je i věštkyně ;-) na měsíc přesně mi předpověděla, kdy mi začne růst další "osmička".
Suchý Martin
Je to ta nejlepší zubařka co znám. Příjemná, profesionální a prostě super. Také velmi oceňuji, že hodně komunikuje s pacientem. Vše mu pěkně vysvětlí. Díky za ni.
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci