MUDr. Jitka Mikšovicová

Pediatr Více

Rakovník 1 adresa

Sam. ordinace PL pro děti a dorost

Poštovní 150, Rakovník 26901

Paní doktorka i sestřička jsou vždy dobře naladěné, usměvavé a pečlivé. Sestřička je moc šikovná s odběry i s přístupem k malým pacientům. Nestalo se, aby mi neporadili i nad rámec klasické medicíny. Velmi chválím. A děkuji. Neznám lepší péči pro malé pacienty.

• -

Paní doktorka je velmi pečlivá, hodná a vyzná se. Nelituji žádné návštěvy u ní, vždy mi pomohla a moc dobře ví, o čem mluví. Už se moc těším, až k ní budu moct jednou vodit svoje vlastní děti. :-)

• R

vždy velmi milá, pozitivní, usměvavá a pečlivá. chodil jsem k ní celé dětství. perfektní přístup k pacientům. díky ní a sestřičce panuje v ordinaci i v čekárně přátelská atmosféra.

• Naprosto perfektní paní doktorka, profesionální přístup, přesto příjemná a milá. O sestřičce nemluvě. Byl jsem u ní od narození až do 19. roku a nemůžu si naprosto na nic stěžovat. Pro mě není lepší lékařku či lékaře :) Všem jen a jen doporučuji... A přidávám názor, že jsem neslyšel nikoho, kdo by o tomto tandemu mluvil negativně nebo měl nějakou připomínku :)

• Paní doktorku velmi doporučuji,je ochotná,milá,nikdy nic nezanedbá,vše vyšetří,není pro ni problém pacienta poslat na další vyšetřní.Chodila jsem k ní jako dítě a nyní s mými dětmi,které ji mají také rádi.Sestřička je také skvělá,je to opravdu profesionální tým.Neznám nikoho,kdo by si stěžoval,každý jen chválí.ra

• Výborná, všechny mé sestry od dětsvtví tak ani já si nemůžeme stěžovat, ted jen najít doktora pro dospělé což se mi pani doktorka ani sestřička vůbec nechtějí měnit:-(

• Chodím k ní celé dětství, vždy jak paní doktorka, tak sestřička věděly, jak se jmenuji. Mají příjemné vystupování a dá se s nimy hovořit i o závažnějších a intimnějších tématech. Nikdy jsem se k ním nebála jít, ba naopak jsem se snad vždycky i těšila, panuje tam příjemná atmosféra a klid. Tomu já říkám, sehraný tým :-))
    Určitě bych se nebála sem přihlásit své ratolesti.

• Vždy dokáže poradit a má příjemné vystupování.

• S

Oběma patří velká chvála a taky díky, za to jak odvádějí svojí práci. Jak paní doktorce, tak sestřičce. Jejich přístup k práci a dětem je opravdu profesionální. Jen tak dál. Jste SUPER !!

Paní doktorka je velice profesionální, ochotná a příjemná. nikdy jsem na ni neslyšel jedinou stížnost, snad jen, že nechce nabírat nové pacienty (pro velký zájem má nabitou kartotéku). Její čekárna je vybavena pro zpříjemnění čekání hračkami pro děti a dětskými motivy na stěnách. Zdá se mi, že sestra zná všechny děti jménem, což také zpříjemňuje návštěvy ordinace. Mám zdravotní vzdělání a i z tohoto pohledu mi dvojice v této ordinaci přijde na vysoké úrovni. Problémy nepodceňují a naopak nenafukují malichernosti. Léčbu vedou kvalitně od diagnozy až k důslednému doléčení.