Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

B

Velmi zodpovědná

Nespokojení pacienti s paní doktorkou by měli otestovat některého pražského praktického lékaře! Určitě by na paní doktorku změnili názor a dali by jí jedničku s hvězdičkou. Negativní názory jsou nepravdivé!!!

Paní doktorku známe přes 20 let. Chodí k ní tři generace naší rodiny. Jsme velice spokojeni.

Patřím sice také ke starším ročníkům, u paní doktorky jsem byl ošetřen při nemoci naší paní doktorky, nejen že jsem u ní seděl, ale pečlivě mě vyšetřila, stav mi vysvětlila a to ve velice krátké době, takže žádné čtyřhodinové čekání v čekárně. Děkuji, naprostá spokojennost

Před pár lety jsem od ní odešla zoufalá a bezmocná z jejího chování a urážení.Nepříjemnější osobu neznám.Myslím ,že její práce je pro ni velice obtěžující.Každý z nás má někdy špatnou náladu,ovšem paní doktorka je vyjímkou-ta jí má stále.

nedoporučuji...Arogantní ke starým lidem nenechá je ani u sebe sednout já osobně u ní byla jednou kdy zastupovala mou paní doktorku a příště půjdu raději na pohotovost.

je skvělá

Kdyby veškerý zdravotnický personál kdekoli v ČR pracoval a choval se jako NAŠE paní doktorka,neměl bych celoživotní trauma z návštěvy jakéhokoliv zdravotnického zařízení....

Paní doktorka nenechá nic náhodě. Je prostě skvělá a moc hodná. Jsem s paní doktorkou moc spokojená.

I já se přidávám s kladným hodnocením. Paní doktorka je velice příjemná, ochotná a hlavně nikdy nic nezanedbá ! Naopak raději Vás požene na více vyšetření než by nad něčím mávla rukou. Jedinou vadou na "kráse" celé ordinace je její sestřička - ta bývá nepříjemná a stále zamračená. Jinak s paní doktorkou jsem nadmíru spokojená !