V J
Chodila jsem k paní doktorce několik let a nebyla schopná vyřešit jediný problém… Když jsem konečně našla novou zubařku, hned po první návštěvě věděla a vše hned vyřešila. Takže paní Masojídková je u mne stále jako zklamání
Dana Smékalová
Výborná zubařka, skvělý člověk, velmi lidský přístup! Chodíme k ní celá rodina a naprostá spokojenost! Je velmi chápavá a dokonce mě pomalu zbavuje mé panické hrůzy ze zubařů, kterou ve mně vypěstovala školní lékařka. K této zubařce se chodit nebojím!
paní MUDr.Masojídková je ten nejlepší stomatolog,kterého jsem za svůj život/58/poznala.U ní je v prvé řadě pacient,kterému vše vysvětlí a kvalitně odvede práci.
Jsem u ní 10let,a vím,o čem mluvím.Díky mé paradentoze bylo nutné mě postupně "odzubit" a nahradit to funkční protetikou.Paní doktorka to zvládla vždy rychle a kvalitně!!Díky ní chroustám s totálkou úplně všechno bez lepení...
Má k ruce výbornou sestru-jedná s lidmi profesionálně a s milým zájmem.
Moc jim přeji hodně zdaru!!!
Svobodová,Libiš
Svobodová St.-Libiš
Špičková zubařka protetička- 8let mohu díky ní hryzat totálkou úplně všechno-a bez lepení..!!! Také nezneužívá svěho postavení,je vstřícná a skromná-prostě IA!!!
Jitka Masojídková je výborný zubař sem sní velmi spokojen :-)