Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Ivana
S paní doktorkou jsem se setkala 30.12.2019 na pohotovosti v Úrazové nemocnici v Brně. Na řadu jsem přišla cca až po 4,5 hod. Při vstupu do ordinace mě uvítala usměvavá paní doktorka - ano, po neskutečné šichtě, kdy měla za sebou více než 80 zákroků byla ještě usměvavá a nejen to! Z toho čekání a ustupujících analgetik jsem byla dost nervózní a vygradovalo to histerickou scénou v ordinaci, kdy paní doktorka mi vše vysvětlila a k zákroku mě nakonec přesvědčila. O samotném zákroku ani nevím, že probíhal - vše dělala s takovým citem. Co víc, ještě se mnou vtipkovala a vše se snažila odlehčit. Za to Vám, ale i sestřičce, která ten den s Vámi sloužila a byla taky úplně úžasná, patří VELKÉ DĚKUJI! Takových lékařů více.
Děkuji.
Viliam
S paní doktorkou jsem naprosto spokojen. Profesionální a milý přístup, skvěle odvedená práce. Doporučuji.
Renča Hönigová
Velmi milá paní doktorka i sestřička... moje děti k ní chodí od mala a já jsem začala s manželem chodit také k ní... spokojenost velká a to nemluvím o tom, že tam po mě zatím nechtěli nikdy ani korunu, což mi v dnešní době přijde už téměř neskutečné...
myrbr
doktorka příjemná,ale mohu posoudit,že výkony nejsou na výši a reputaci ji hodně kazí laboratoř na Karáskově náměstí.
Konecna M.
DOPORUČUJI PANÍ DOKTORKA JE SKVĚLÁ.
Doporučuji, doktorka příjemná
nekompetentní
S paní doktorkou sem byla vždycky spokojená.Jana
první návsteva byla opravdu drsna,sestricka i pani doktorka byly neprijemne,velmi arogantni,ale vydrzela sem-teda moje dcerka a pri dalsi navsteve sme byly spokojene,i sme dostaly pochvalu,takze neni to porad jeste podle mych predstav,ale myslim,ze pani doktorka je nakonec mila a casem se naladime na stejnou notu.
Katka
K paní doktorce chodím od puberty,tj 15let a neměnila bych,vždy byla velmi ochotná,příjemná a velmi citlivá,trpělivá.Mám vždy příjemný pocit z návštěvy i přes bolest kterou jsem tam prožila.Doporučuji
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně