Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Lukáš
Nedoporučuji. Paní doktorka je nepříjemná a neumí pracovat s malými dětmi (3,5 let). Nervově nedala našeho syna, který nechtěl vůbec spolupracovat a brečel. Paní doktorka má jen jedny nervy, co nám řekla a i na to malý děcko křičí. Nekomentovali jsme to a požádali o ukončení spolupráce.
Kromě toho nedostatečně komunikuje a po vyšetření si něco zapíše a neseznámí rodiče s výsledkem vyšetření. Napíše poukaz na brýle a přijďte za 4 měsíce. Musí se člověk doptávat. Zaměstnání ji moc asi nebaví. Náš syn by zasloužil na zadek, ale chování paní doktorky je neakceptovatelné.
P. S.
S dětmi jsme k dr. Kianičkové chodili deset let od jejich narození. Jakkoli bylo zpočátku víceméně vše v pořádku, za poslední tři čtyři roky se péče výrazně zhoršila, a to natolik, že jsme se rozhodli změnit lékařky.
Paní doktorka i sestra Vám každým pohybem i tónem hlasu dají zcela nepokrytě najevo, že je Vaše přítomnost strašlivě obtěžuje a že naprosto nechápou, proč k nim vůbec lezete.
Rozkapávání očí je i bez předchozího pokusu o vyšetření naprostý standard, asi je za to víc peněz od pojišťovny. Verdikty z vyšetření: „No, já nevím, no, asi za půl roku na kontrolu.“ Případně: „Já nevím, no. Chcete kontrolu za půl roku?“ „Ano, paní doktorko, chceme“ = oči navrch hlavy a k sestře: „Tak to objednej.“
Pověstnou poslední kapkou bylo, když dr. Kianičková odmítla ošetřit dítě s akutním problémem.
Na místě paní doktorky bych vážně uvažoval o rozšíření atestace s následnou změnou pracoviště: na patologii by ji mrtvoly a vzorky tkání tolik neotravovaly jako živí pacoši. Tedy snad.
JM
Paní Kianičková nejen že je velice arogantni a nepříjemná, na dceru hned ve dveřích prohlasila "no to bude spolupráce", ale hlavne je velmi špatný diagnostik. Dceři nic nenaměřila, neviděla její silné šilhání, prohlašovala, že tam nepatříme. V Dětské dceři následně naměřili 8 dioprii a musí mit i okluzor. Neuvěřitelné že paní doktorka nenameřila nic!
MS
S dcerou jsem přišla na první vyšetření , kdy jsem již nějaký čas pozorovala, že do dálky mžourá. Jsem zdravotník a už první reakce paní doktorky byla podivující, komunikace vůči mě téměř nulová, vyšetření proběhlo velmi krátce a na můj dotaz, jak má dcera tedy nově předepsané brýle nosit mi odpověděla s pokrčením ramen, že asi jen na tu televizi. Odcházela jsem s tím, že je opravdu něco špatně, vyšetření bylo naprosto povrchní. Následně v optice mi pak optik řekl, že toto určitě nejsou dioptrie na občasné nošení. Po 2 měsících jsem musela dceru objednat k lékaři (samozřejmě jinému) znovu. Krčila oči i za brýlemi a nová paní lékařka, kdy vyšetření trvalo diametrálně jinak, jí zcela kombinaci brýlí změnila. A to nemluvím o to, že jsem za ty první nevyhovující brýle zaplatila velkou částku. Tuto paní doktorku absolutně nedoporučuji .
Iveta
Poprvé jsme byly ve 3,5 letech (na 3leté prohlídce se praktické lékaře zdálo, že možná trochu hůř vidí; s manželem jsme oba krátkozrací, tak nás radši poslala na oční).
Oční lékařka i sestra na dceru spěchaly a když dostatečně nespolupracovala na čtení obrázků, přišly s tím, že jí musí rozkapat oči. Ani mi nedaly šanci jí to pořádně vysvětlit, připadala jsem si, že je příšerně zdržujeme. Pak se hrozně divily, že se jim dcera nechce dívat tam, kam říkají… Nakonec se mě zeptaly, jestli mám pocit, že špatně vidí, řekla jsem, že ne. Tak řekly, že se máme přijít znova ukázat za půl roku.
Dnes dcera (téměř 4) že začátku spolupracovala, ale pak ji to začlo nudit a u malých obrázků už se dívala bokem. Vůbec se nesnažily ji zaujmout, jenom popoháněly a opravovaly ("tohle přece není čtverec, podívej se pořádně"…). Když se na tabuli objevila čísla, dcera byla hrozně nadšená a chtěla je číst, řekly jí ale, že na to má ještě dost času a ani to nevyzkoušely.
Pak mi doktorka bez jakéhokoli dalšího vyšetřování řekla, že jí budu muset zakrývat oči, každý den jedno, a že mi napíše web, kde je všechno vysvětleno. Dostala jsem recept na lepítka na oči a šly jsme. Odkazovaný web byl ale o tupozrakosti a její léčbě zakrytím zdravého oka - nikde žádné informace o tom, proč zakrývat oči obě a čím tedy vlastně dcera trpí (ani ze zprávy se nedá nic vyčíst). Možná paní doktorka rozumí očím, dětem ale vůbec :-(
Jana
Pani doktorka je arogantni.Netrpeliva a po detech chce hned,aby ji rekly co je na obrazcich..pokud ji reknete,ze se dite boji a musi se rozkoukat...rekne vam,ze se mu akorat nechce.Pristup chladny...vubec se nesnazi s ditetem navazat nejaky kontakt..chcd jen,aby poznalo obrazky.Je opravdu neprijemna a sestra je jeste horsi,vubec nechapu..proc takovi lidi pracuji s detmi!!!!Vrele nedoporucuji!!!Jsem absolutne znechucena!
sasar
Byla jsem u pani doktorky se synem, kvuli silhani. Jeji nazor byl ten, ze syn nesilha, ze se mi to jen zda. Chovani ke mne prezirave a arogantni, k diteti chladne. Jiny ocni lekar nas poslal se silhanim na operaci, ze uz se to ani neda resit klapkou....
MT
Objednací doby, to je děs. vcelku jsme spokojeni, jen mě velmi zarazilo, že byla paní doktorka překvapená, že syn ve dvou letech neumí pojmenovat kostku, židli, dům... A taky pokud pracuje s dětmi a používá přístroje pro dospělé, které děti vyděsí, s pláčem pak už nic nenadělá, tak to vzdá a přeměří dioptrie, až dítě vyzraje, tj. za další dva roky :-( Malej měl rok a půl a byl to boj. Teď už máme 4 a spolupracuje, takže spokojeni jsme až teď.
Kotulanová
Chodím k paní doktorce již mnoho let- už jako dítě jsem začala...a ted jako dospělá se k ní velice ráda vracím. Je vždy milá, usměvavá, chápavá, něžná, vstřícná, a navíc hned mi skvěle poradí, předepíše ty správné léky..
Chodím k ní i s dcerou, a té se paní doktorka taky moc líbí.
Kotulanová
monika.prochi
Je výborná! Nemám potřebu měnit očního doktora, i když už dávno nejsem dítě :o)
Oční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně