MUDr. Jitka Kárníková

Zubař Více

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Na vytržení zubu či implantát v pořádku, ovšem na ostatní zákroky se raději objednejte jinam, to skutečně nedoporučuji.

Chodíme k paní doktorce celá rodina i moje kamarádka. Bydlíme v Jablonci nad Nisou a neváháme jezdit za touto paní doktorkou do Prahy. Takto bezvadný a profesionální přístup jsme bohužel neměli možnost v Jablonci u několika lékařů zažít. Synův zanedbaný chrup po pravidelných návštěvách v Jablonci dávala paní doktorka trpělivě dohromady víc než rok. Jestli jsem něčemu ráda, tak tomu, že máme možnost chodit právě k této zubní lékařce. Anna Kubelková a Renata Podhradská

Vše co se snaží udělat, umí velice dobře "prodat". Při následné návštěvě jiného lékaře se nebudete stačit divit. Co je u pí. Kárníkové v pořádku, u jiného lékaře v pořádku není....... Všechno se nedá dělat pro peníze, ono to musí toho člověka taky bavit.

Po mnoha letech různých stomatologů je paní doktorka Kárníková snad poslední u které jsem zakotvil. Naprosto vynikající péče a bezbolestná stomatochirurgie. Děkuji ji moc a mohu jen doporučit. Vojtěch Morávek

Bohuzel zapomnela laborator upozornit, ze mi korunku bude nasazovat na "tmavy zub" ... laborator tedy vyrobila korunku z jineho materialu, nez mela a ja se pri usmevu stydim, ze mam stale tmavou jednicku:( ....

Paní doktorka Jitka Kárníková u mého syna zanedbala/nerozpoznala kazy na mléčných zubech, takže nás nyní čeká nejspíše ošetření v celkové anestezii.Přitom k ní chodím se synem od jeho prvního roku života. Kdyby byla její péče kvalitní, rozpoznala by tyto problémy a my jsme nemuseli nyní řešit jeho obrovské trauma ze zubního ošetření. Velmi me to mrzí!

I mně vyhovovalo, že všechno vysvětlí a případně dá na vybranou. Tak by měla zdravotní péče vypadat.

U MUDr. Kárníkové jsem byla cca před rokem. Ze zubařů mám už od dětství fobii (jsem největší srab pod Sluncem), ale tahle paní doktorka byla první, u které jsem se nebála. Je velice ohleduplná, důsledná, všechno mi vysvětlila a ukázala na snímcích, dala na výběr z mnoha možností, snažila se pro mě najít to nejoptimálnější řešení a dodnes jsem jí velice vděčná. Možná i nevědomky mi zase vrátila pocit, že jsou lékaři, kterým jde v první řadě o člověka samotného! Je jich málo a ještě míň takových milých, vstřícných a nezjištných. Prostě jsem byla velmi spokojená, návštěvu mohu jen doporučit. Je to sice na běžné české poměry relativně drahé ošetření (ECS totiž nespolupracuje s pojišťovnami!!!), leč stojí to za to. Paní doktorko Kárníková, mnohokrát Vám děkuji, máte můj obdiv a držím Vám palce do dalších let Vaší práce, brzy zase přijdu na kontrolu ;-)
Vaše klientka G.

profesionalni pristup, vsechny zakroky vysvetli

Skvělý přístup i k pacientům se specifickými problemy.