Po 7,30-11,30 11,30-13,30
Čt 11,00-13,30 14,00-18,00
Pá 7,30-11,30 11,30-12,30 pro objednané pacienty
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Péče o děti a dorost
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Péče o děti a dorost
Masarykova 315, Luhačovice, Luhačovice
praktický lékař pro děti a dorost
libor
Při našich třech dětech a projítí již mnoha lékařů v okrese Zlín a Brno, mohu jen doporučit. Úplná spokojenost ze strany rodičů a profesionální přístup milé paní doktorky i sestřičky. Navíc je paní doktorka ve velké oblibě všech tří našich dětí.
Lucie
MUDr. Kandrnálová je výborný dětský pediatr. Navštěvujeme ji i s naším miminkem od jeho narození a jsme naprosto spokojení. K miminku přistupuje velmi citlivě a před každým úkonem na dítě nejdříve mluví, aby vědělo, co se bude dít. Mě jako matce vždy velmi ochotně a podrobně objasní jakékoliv mé dotazy či nevědomosti, takže za mě opravdu jen chvála a doporučení ostatním maminkám. Navíc velmi příjemné prostředí čekárny a ochotná sestřička jako bonus:-).
spokojená maminka
Paní doktorka je velmi příjemná a k dětem se chová velmi hezky.Srozumitelně vše vysvětluje a pokud je potřeba dobře poradí.Můj názor..člověk,odborník na správném místě.Všem můžu jen doporučit.Po dlouhé době má také příjemnou a milou sestřičku.
Jana
Paní doktorka nás navštívila po příjezdu z porodnice přímo doma, kde provedla nezvytná vyšetření. Velkou výhodou je čtvrteční odpolední poradna do 18h. Také mě zaujaly její internetové stránky, kde zveřejňuje veškeré novinky a změny (nepovinná očkování, změna ordinační doby během prázdnin apod.). K dětem se chová moc hezky a citlivě a maminkám předává rady s péčí o děťátko a kojením. Dokonce jsme dostali uvítací balíček s informacemi o očkování, kojení a brožuru k mateřské, rodičovskému příspěvku apod. Paní doktorku můžu všem jen doporučit.
Jana
Paní doktorka je opravdu profesionál ve svém oboru, velmi píjemná k dětem i k rodičům. Můžu jen doporučit.
gabka
Profesionální přístup a zároveň milé chování k dětem, syn si paní doktorku ihned oblíbil. Líbí se mi možnost konzultace emailem nebo přes telefon, i mimo ordinační dobu. Oceňuji také, že paní doktorka nic nevnucuje a komunikuje rovnocenně s rodiči. Je zde nová, ale zatím maximální spokojenost.
6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den je mi 11.let a už od 28.prosince 2019 mám příznaky nádoru hrtanu nikomu jsem to neřekla a mám strach že se už neviléčím. Je mi jedenáct a chci si užívat života prosím o pomoc. Děkuji
Co nejříve opravdu vyhledej ORL lékaře!!!! Samozřejmě v doprovodu někoho z rodičů!!
Dobrý den, synovi (6m) se udělala tvrá boulička velikosti hrášku za uchem. Chodil hodně na očkování a dle pediatra je to jen zvětšená uzlinka. Je tedy nepohyblivá a vypadá to, že ho ani nebolí. Nemůže to být nic vážnějšího? Jinak prospívá, nabírá na váze..
Souhlasím s paní doktorkou, v tomto měsící věku se uzlinky na krčku často zvětšují vlime i prořezávání zoubků, kdy probíhá v dásních lehký zánět a lymfatické uzlinky takto reagují.
Pravidelně si krček prohmatávejte-při koupání apod., uzlinka by se neměla rychle zvětšovat ze dne na den, měla by být nebolestivá,povrch kůže by neměl být zarudlý. Pokud by jste něco z těchto příznaků zpozorovala, bylo by na místě pak další vyšetření-SONO uzlin, krevní odběry aj.