Zárubova 31/498, Praha 12
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Martin
Po hodně dlouhé době jsem byl opravdu unešený z návštěvy u doktora, a že jich mám za sebou spoustu. Musím ještě jednou poděkovat za skvěle odvedenou práci, empatii, porozumění, vlídnost ale hlavně pocit, že má o mě a mé zdraví někdo zájem a chce mi reálně pomoci. Děkuji za milou zkušenost a štěstí, že jsem narazil právě na Vás. Najít akutně lékaře ORL i jiného tady v Praze je vážně boj. Takže jsem vděčný. Víc takových doktorů a svět je hned hezčím místem. Doporučuji všemi 10.
VS
Již několik let, co občas paní doktorku navštívím, jsem velice spokojena jak s její odborností, tak i s přístupem k pacientovi.
T.V.
Naprosto skvělá paní doktorka. Empatická, trpělivá,velmi ochotná,precizní,vstřícná. Skvělé jednání s dětmi a vysvětlení, co se bude dít. Dnes se synovi v ordinaci spustila krev z nosu,což nijak nesouviselo s vyšetřením, paní doktorka hned poskytla pomoc a to nejen zastavováním krvácení,ale i otírání ušpiněného syna, jeho uklidnění, dostal i vodu a odměnu. Zabralo to dost času, ale paní doktorka nebyla nijak nervozní, tak tímto se omlouváme pacientům,kteří šli po nás, tato situace byla naprosto nečekaná a děkujeme paní doktorce i velmi ochotné sestřičce.
Alena Orlowská
Jedním slovem SKVĚLÁ !!!
Souhlasím se vším, co bylo napsáno přede mnou. Chodím k paní doktorce již 5 let a jsem velice spokojena.
kristyna.pencikova
Skvělá paní doktorka, výborné jednání, je velmi vstřícná a milá, vše vysvětlí. Kéž by byli všichni doktoři jako tato paní doktorka.
Dominik Anelt
Vše,co psal předchozí (Runner), mohu potvrdit. Tato lékařka by mohla být vzorem pro většinu lékařů v této republice.
Její precizní přístup k pacientovi až překvapí (mile). Vysoká odbornost, nic nepodceni, vše řádně vysvětlí, vstřícné jednání.. s tím vším tato lékařka disponuje.
Děkuji, ze máte ordinaci v naší ulici
Runner
Skvělá MUDra, milá, vysvětlí, evidentně používá mozek, nikoliv "autopilota". Přála bych si mít pokaždé takové štěstí na lékaře.