Ordinace
Janovského 993/48, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

T
Umístění: Ordinace Jiný

Pracoviště navštěvuji dlouho. Přibližně před 15 lety mi lékař Hrachová založila kartu. Následně se v ordinaci vystřídalo několik zubařů. Kontaktování ordinace bylo v posledních letech téměř nemožné. Pokud se povedlo, sdělila sestra, že lékař nemá termíny. Podobné odpovědi jsem dostával také od místní hygieničky, která ujišťovala, že návštěva zubaře je zbytečná a mám pouze chodit na hygienu.
Přibližně před 3 týdny během akutního problému se zubem jsem se dozvěděl, že v ordinaci nejsem vedený, nemám kartu a lékařka mi nepomůže. P. Hrachovou jsem za celou dobu viděl asi 3 krát. Naposledy včera, kdy mi po cestě z Krkonoš kvůli preventivní prohlídce sdělovala, že tedy několik kazů mám a neošetří mě a do stavu nechce a mám si najít někoho jiného.

Umístění: Ordinace Jiný

Pro me to byla nejlepsi pani zubarka vsech dob.Uz 5 let bohuzel nemame ze synem zubare od te doby co jsem musel odejit na Movaru.Na Morave neni dostatek zubaru a maji spatne chovani k lidem.Pani Hrachova je nejlepsi.A je mi moc lito ze jsem musel pryc,nebo mam od te doby znicene zuby katastrova.Ani akutni pripad tady na Morave nevezmou.
Opravdu nas stve ze jsme odesli.
Pani Hrachovou si budu vzdy chvalit.Nejlepsi co jsem poznal.
Chovani k lidem,zakroky atd super.
Super ale skoda.

I
Umístění: Ordinace

Rád bych touto cestou poděkoval paní doktorce Hrachové za skvělou péči o můj chrup a zejména záchranu zubu, o který bych jinak určitě přišel. U paní doktorky Hrachové se člověk vůbec necítí jako u obávaného zubaře. V čekárně milá sestřička pacienta přivítá a předá usměvavé paní doktorce, aby se mu dostalo veškeré potřebné stomatologické péče. Paní doktorka Hrachová dělá své profesi pouze čest a jsem moc rád, že jsem jejím pacientem.
Ing. Jan Sedláček.

Umístění: Ordinace Razitko do tehotenske prukazky

Pani Hrachova jako zastup pani Pruzinove se kterou jsem byla maximalne spokojena. Je pravy opak. Po prohlidce v 7.mesici tehotenstvi. mi rekla ze mam kaz ktery mi stejne neopravi protoze to se v tehotenstvi nedela kvuli rentgenu. ( mimochodem naprosta hloupost prave v tehotenstvi je osetreni dulezite ) je pouze zastup a tak si mam najit jineho stomatologa. Odchazim a kyvu ze teda dobra chapu nemuze pojmout vsechny. Po polhodine mi upadla pulka stolicky po kousnuti do chleba. Volam do ordinace a sdeluji co se stalo, ze po navsteve u ni mi upadl kus stolicky a reze mne to do jazyka do krve jelikoz je to ostre. Odpoved? “ no to by vam stejne upadl, s tim ja nic neudelam nashledanou” takze moc dekuji. Za 3 roky absolutne nic a po jedne navsteve kus zubu pryc bez ochoty jakekoliv opravy nebo alespon nabidky zabrouseni. Hruza

Umístění: Ordinace ošetření kořenových kanálků

Na paní Dr. Hrachovou mám velmi negativní vzpomínku. Náhradní korunka u ní stála 11 tis., bolest trvala 7 let než jiní lékaři přišli na to, že byla ošetřena neodborně bez zaplnění kanálků (tomu zpočátku nechtěli věřit, protože je to proti všem pravidlům u podobných zákroků). Korunka byla tzv. neopravitelná (základ z titanu), což mi doktorka neřekla a zub se musel stejně vytrhnout za další 3 000. Když jsem ji požádal před lety ošetření, odmítla to s tím, že to její ordinace nedělá (dnes vím proč to odmítla). Výplně, které mi prováděla se po letech drolí. Takže za mne nedoporučuji, i když vzpomínka je tzv. "navždy"!

N

Paní doktorka je velmi příjemná, milá a rozhodně rozumí své práci. Dovede poradit a vysvětlit všechny zákroky. Doporučuji!

Jsem tak zoufale zklamán ...
Asi jsem si jen nesprávně vyložil výraz "záchovná stomatologie".
Tam, kde jsem desítky let v bolestech odolával zvůli felčarů a unikl jsem s jen třetinovým poškozením jednoho zubu, paní doktorce se podařilo během dvou návštěv zbrousit zbylé dvě třetiny až k dásni. Útěchou mi má být výběr jestli chci celohnusný implantát, nebo hnusný jen z jedný strany, nebo za 4 tisíce hnusnej jen zevnitř, poté co už jsem dva tisíce zaplatil.
Jsem tak smutný ze zdravotnictví. Ten nulový progres!!!!!!!!! Copak se na zdravotnictví za těch 20 let změnily jen ceny? Vypadá to, jako by hlavním cílem každého zubaře bylo vsazení první korunky.
Co se týče paní doktorky, určitě patří k těm nejlepším v ČR jak lidsky, tak profesně.
Přesto se budu držet osvědčeného, a nejméně dalších 15 let návštěvu zubaře vynechám.

O

Nejlepší paní doktorka v celé sluneční soustavě, vynikající profesionálka, jediná zubařka ( po všech předchozích ), které se nebojím ( pro mne osmý div světa, zubařů jsem se vždy bál ).

R

Paní doktorka je hrozně milá, příjemná a sympatická (jako všechny dámy v této ordinaci). Můj pětiletý syn se tam těší a já mám také pocit, že se mi tam dostává nejlepší péče. Dlouho jsem hledala stomatologa, který poskytuje nadstandardní úkony, ale přesto ještě spolupracuje s pojišťovnou, a jsem ráda, že jsem našla. Zubní hygiena vedle v ordinaci je také profi. Velmi doporučuji.

Dnes jsme byli na vstupní prohlídce u paní doktorky a byli jsme velmi příjemně překvapeni. Paní doktorka je milá, příjemná, usměvavá a zároveň pečlivá a profesionální. Když viděla, že je se zubem akutní problém, tak ho na místě vyřešila. Ceny jsou také více než příznivé. Splňuje rozhodně vše co od svého lékaře očekáváte. M.K.+ E.C.