Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
JM
Paní doktorku Jitku Hořejší ( neurologie) mohu jenom doporučit. K pacientovi přistupuje komplexně, je velmi vstřícná a snaží se nalézt optimální řešení Vašeho zdravotního problému.
Dle mého názoru se jedná o erudovaného lékaře, jakého by si přál každý pacient.
Libuše Prochazkova
pí doktorka velmi laskavá a pohotově objednala rychlou sanitu.Myslím,že díky rozhodnosti a rychlému jednání nemám žádné následky po embolické mrtvici.Moc děkuji
vlkodav
Musím dát 5 hvězd za chování paní doktorky.
Byla milá,vstřícná a snažila se mi pomoci.
Uděla vše co bylo na první vyšetření potřeba.Pokud budu mít neurologický problém navštívím ji opět.
S pozdravem Coufal M.
pacient009
Myslím že paní doktorka provádí dobře svou práci, mám ji docela rád a myslím že ona má zájem o můj zdravotní stav abych neměl problémy. Působí na mě že odvádí dobrě svou práci, nepamatuji si na nic co bych vytkl. Čeho si cením asi nejvíce je to, že respektovala mé přání a brala při "léčbě" v úvahu to, co jsem říkal! děkuji
Alena G.
Souhlasím, velmi příjemná, ochotná a erudovaná lékařka. Takto si představuji přístup k pacientovi na rozdíl od toho co jsem na stejné poliklinice zažila před několika lety.
Po třech návštěvách v ordinaci MUDr. Hořejší (včetně EEG) ji můžu doporučit. Velmi vstřícná, ochotná, probere jakékoliv varianty postupu léčby i indikovaných léků. Po dlouhé době lékařka, která mi předepsala účinné medikamenty na migrénové záchvaty.
Lékař který nemá chybu,mohu jen doporučit.
Eva
Velmi příjemná, profesionální přístup, doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze