Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
A.A.
Doporučuji, umí velmi dobře pracovat s diagnózou ADHD.
Paní doktorka je milá, vstřícná, laskavá, empatická. Jsem moc rád, že jsem na takového psychiatra narazil.
K.
Jestli je paní doktorka dobrý, nebo špatný psychiatr posoudit nedokážu, neboť jakožto nepsychiatr tomu vůbec nerozumím. Hodnotit ale mohu prostředí, které ve své ordinaci vytváří a jak se u ní cítím. A to pro mě byla fakt pecka v pozitivním smyslu: je milá, laskavá, ochotná, je u ní bezpečně a v rámci možností i legrace. Jelikož je paní doktorka od pohledu o dost mladší než já, měl jsem zprvu strach, jestli se s ní otevřeně dokážu bavit o svých problémech. Tyto obavy se však po prvních větách rozplynuly.
Aa
Lékařka prezentující se jako odbornice na ADHD, rozhodně není odborníkem na ADHD. Mě odmítla testy i po opakovaných prosbách příslušníků rodiny udělat. Jako mnoho jiných mě zařadila do dg. "smíšené poruchy" a nakonec HPO. Naštěstí jsem dohledala papír z dětství, kde mi bylo ADHD potvrzeno + tento rok ještě PAS. Tak kde se stala chyba, paní odbornice?
MUDr. Jitka Holčapková
Dobrý den, bohužel se nemůžeme vyjádřit k anonymnímu hodnocení. Pokud si o této situaci chcete blíže s paní doktorkou pohovořit, kontaktujte zařízení Psychiatrické a psychologické kliniky s.r.o. Hezký den, recepce, klinika KAPPA
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze