Soukromá psychologická praxe
Turnovská 477/6, Praha 8, Praha

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Konzultace online • 900 Kč

Přijímám: dospělí

Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Nejčastěji hledané služby

Konzultace online

Psychologické poradenství

Ostatní služby

Turnovská 477/6, Praha

900 Kč

Soukromá psychologická praxe

Ve své praxi se zaměřuji na práci s dospělými a dospívajícími (od 15 let). Mé zaměření vychází z jungovsky orientované psychoterapie.
Vystudovala jsem pětiletý obor Psychologie na Masarykově univerzitě v Brně a absolvovala kurz Psycholog ve zdravotnictví. Čtyři roky jsem pracovala v Psychiatrické nemocnici Horní Beřkovice a poté jsem se rozhodla zaměřit na psychoterapeutickou práci (a to v zařízeních Psychoterapie Fokus Praha a Centrum psychosomatické medicíny Saint Medical, kde působím dodnes). Jsem v závěrečné fázi psychoterapeutického výcvikového programu České společnosti pro analytickou psychologii. Pracuji pod pravidelnou supervizí.

Nabízím bezpečné prostředí, ve kterém se s klientem můžeme společně dívat na to, co se symptomy jako je např. úzkost, deprese, problémy ve vztazích nebo obtížně vysvětlitelné somatické potíže, snaží říci. Všechny totiž mají nějaký smysl, a pokud jim to dovolíme, mohou nám ukázat směr, kudy se v životě vydat.

V terapii se zaměřuji na objevování zdrojů, které klient může použít ke zvládání svých potíží, na lepší porozumění svému prožívání a osvojení adaptivnějších způsobů zpracování emocí.

Ve své práci ráda využívám relaxační techniky, práci se sny, s kresbou a imaginací.

S čím se na mě můžete obrátit:
• deprese, úzkosti, pocity prázdnoty
• psychosomatické potíže (tělesné potíže psychického původu)
• negativní pocity ve vztahu k sobě (nedostatek sebedůvěry, neschopnost „mít se rád“, výčitky, pocity viny)
• nepohoda v mezilidských vztazích (v rodině, na pracovišti, s partnerem)
• vyrovnání se s náročnou životní situací (např. ztráta blízkého, rozchod s partnerem, vážné onemocnění blízkého člověka či vlastní závažné onemocnění, traumatická událost)
• sebepoznání a osobnostní růst

Umístění: Soukromá psychologická praxe psychologické poradenství

Paní doktorka je příjemná a milá, ale hlavní je pro mě to, že po našem sezení jsem se vždy cítil lépe. Chodil jsem k ní déle než rok, provedla mě náročným obdobím, mohu určitě doporučit.