Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
pacientka
Šla jsem k ní s akutní bolestí. Velmi nepříjemná paní, jednala se mnou povýšeně, arogantně, doporučila mi, ať si vezmu ibuprofen, bolest vydržím a nechám si zub někde vytrhnout (?!) Pak mi tam dala dren, který ihned po odchodu z ordinace vypadl. Za svůj "zákrok" si vzala 90 Kč. Nechápu ta ostatní hodnocení - pro mě určitě nejhorší zkušenost s lékařem.
Za sebe mohu říct, že jsem s jejím přístupem byla vždy velmi spokojená. Když nepočítám dětské lékaře, je tato paní doktorka moje druhá, ale ve srovnání s předchozím zubařem je to jako nebe a dudy. Vždy, než se pustila do nějakého zákroku na mém chrupu, tak mi vše popsala, řekla co a proč dělá. Musím také zmínit, že až do návštěvy této paní doktorky mi nikdo neporadil, jak si mám zuby čistit a jen mi vždycky zaplácnul díru po kazu plombou. Od té doby, co používám jí doporučené pomůcky k čištění, mám o poznání lepší pocit, když se blížím k zubní ordinaci.
Je sikovna
sestřičkaevička
Je naprosto nejlepšííí, velmi šikovná, rychlá a esteticky její práce je dokonalá. Já se velmi stomatologů bojím a už jsem jich vystřídala spoustu, a to v celém královéhradeckém kraji / a to i jako zdr. sestra/ ,ale od té doby, co chodím k ní , jsem naprosto spokojená pacientka.Vždy mi vše objasní a uklidní mě.Po profesní stránce mi vyhovuje, že zná podrobně můj celkový zdravotní stav a umí zvádat s přehledem krizové situace. Takže bez problémů ošetřuje i epileptiky a tělesně postižené. A to byste se divili, co ambulantních lékařů takové pacienty pošle jinam !! Veliké plus je i finanční stránka věci-oproti HK poloviční ceny !! Nechápu, co tedy tak hrozného se muselo prvnímu hodnotícímu stát, že takto negat.hodnotil ??? Asi musel platit poplatek :-)) Zkrátka pro mě je nej zubařka !!!
Je rychlá,nečeká se tam dlouho a vysvětlí,popřípadě doporučí.Zubařů se bojím,ale tím,že se mnou vše probere mi pomáhá.