Oční lékař Více

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika Palackého • Jiný

Úžasná lékařka. Vyhověla mi s brzkým termínem. Provedla potřebná vyšetření. Rozhodně doporučuji. A děkuji.

Umístění: Poliklinika Palackého

Paní doktorka mi poradila ať si na blízko pořídím brýle ze supermarketu. A že se zhoršil zrak na dálku komentovala tím, že se pravděpodobně něco děje s čočkama, načež se se mnou rozloučila. Ještě mi poradila, abych si koupila nějaký potravinový doplněk-kůru na oči, ale vzápětí řekla, že to stejně nepomáhá. Tak nevím!!!

Z krtka udělala sokola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I

Paní doktorka je nejenom odborně na výši, ale zároveň je velmi vstřícná, trpělivá , empatická , dokáže vše detailně vysvětlit a hlavně si na pacienta / a jeho problémy / vždy umí udělat dostatek času / i pokud to přesahuje její pracovní dobu ./Velmi oceňuji její profesionální a zároveň i lidský přístup, který se v dnešní uspěchané době málokdy vidí.

Super lekar super clovek.moc dekuji ze jste...............................

Pospa ...............................

Výborná, odborně na výši.

Myslím že, milejši a odbornejši očni doktorku v Praze, nenajdete, vyplati se i počkat na výšetření .Vrele doporučuji !

odborník, rychlý, stručný, empatický, děkuji

Vzhledem k tomu, ze objednava na mesic a pul dopredu, tak asi bude lekarkou, o kterou je zajem, jinak si to neumim vysvetlit ("o vymirani ocaru v Praze media nepisi :-)
Rychla ano, nekdy az moc, vstricna.

Skutečný odborník; pokud zde kdosi napsal pravý opak, tak má asi doopravdy špatný brejle a halt musí jít jinam.... Já se této očařky nevzdám!

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den. Nosím brýle na dálku a na blízko. Na dálku mám 2.50 a na blízko 3.50 dioptrie. Chtěl bych se zeptat jestli obě tyto vady jdou odstranit. Je mě 71 let. Dále bych zeptat kolik by to stálo. Děkuji

Zdravím Vás.Souhlasím s kolegyní,výměnou nitrooční čočky.

MUDr. Jitka Hájková

Dobrý den. Za dva týdny jdu na operaci očí, laser, korekce dioptrií. Bojím se toho, že mě nevezmou na operaci, protože mám drúzové papily - ono to s tím zřejmě nesouvisí, ale četla jsem teď u vás, že se to má každý rok kontrolovat a já jsem to měla kontrolované jen 2x a už dávněji. (Žádné potíže ...Vícemi to nezpůsobuje.) Když jsem si volala se sestrou z oční, že potřebuji mít pro kliniku kompletní vyšetření od nich, kde budou popsána všechna má onemocnění, a ne jen napsáno doporučení na operaci, tak mi říkala, že mi žádné další vyšetření dělat nebudou a že pokud chci, tak mi doktorka dá ten samý papír, co už mi dala, ale v květnu, že k nim mohu přijít nejdříve v květnu, protože mají plno. Volala jsem tam v únoru a na operaci potřebuji, ať mohu lépe fungovat. Mohla by tato informace o oněch papilách něco ovlivnit? Mohou mě poslat na vyšetření a operaci odložit, nebo je to nebude zajímat? Děkuji. Terka Méně

Zdravím Vás.Odpovídám opožděně,ale byla jsem mimo republiku a signál.Souhlasím s kolegy.Kam jste objednaná?