MUDr. Jitka Grohová

Neurolog Více

Hustopeče 1 adresa

Neurologická ambulance

Brněnská 9, Hustopeče 69301

Vynikyjící odbornice a příjemný přístup k člověku. Zajem pacientu pomoci a vysvětlit diagnózu. Děkuji a doporučuji.

• Neurologická ambulance Jiný  •

• F

skvělá paní doktorka nedám na ní dopustit velice mi pomohla paní doktorka na svém místě ochotná vše vysvětlí pomůže od utrpení a pošle i jinam na vyšetření skvělá co dodat jen at se jí vše daří

• Neurologická ambulance Jiný  •

Patří mezi nejlepší lékaře které jsem kdy navštívil.Děkuji jí za úspěšnou léčbu.

• Člověk na svém místě. Profík a příjemný člověk. Všem doporučuji

• Vynikyjící odbornice a především člověk. Vždy milá a příjemná. Vše vysvětlí a poradí. Děkuji!!!

• Nejen dobrý lékař, ale i člověk.

• D

Milá, vždy ochotná pomoci a poradit. Pacient je pro ni (na rozdíl od mnoha jiných lékařů) především člověk a podle toho s ním i jedná.

• Z

Výborná paní doktorka,parádní přístup,slušné a milé chování - tak bych si představoval každého lékaře.Mohu jen doporučit.

Mohu jen doporučit.

Můžu jen doporučit...