Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily anesteziologů v okolíCeník
R.M.
Paní doktorka je odborník každým coulem. I přes pokročilý věk má přehled přes nové léky, léčbu a celkově má přehled přes vše nové. A i když se setkávám s negativy na MOJI paní doktorku, tak bych všem doporučila, aby se vžili do její role. Lékař už není jen lékař :-( Ta hora papírů, kterými se musí chtě nechtě prokousat, to není žádná legrace. Tuto administrativu vykonává od brzkých ranních hodin, ale to bohužel nikdo nevidí. A pacienti už jsou taky pěkně zhýčkaní. Takže za moji rodinu, kterou ošetřuje, ji přeji hlavně pevné zdravíčko, ať ji tu máme co nejdéle. "RESPEKT" Vážíme si Vás.
HanaK
S paní doktorkou Charouskovou mám ty nejlepší skušenosti. Je vstřícná, milá a odborně velmi na výši. S lepší lékařkou jsem se nesetkala
Jaroslava Krupicová
Poslala mě k odborníkovi a přestože se mu nejdřív nezdálo, že tam jsem, našel závažnou nemoc. Paní doktorka mě díky svojí odbornosti zachránila před chronickou nemocí, nikdy nebyla odmítavá.
Ivo Kratochvíl
S MUDr. Charouskovou jsem velice spokojený. Má lidský přístup, obvykle je dobře naladěná. Umí odhadnout, kdy je třeba odeslání ke specialistovi a kdy má léčit sama. Neordinuje antibiotika paušálně na cokoli, ale ví kdy je jich potřeba. Ochotně mne vždy vyslechne a vyšetří.
3pička mezy lekaři
Výborná lékařka doporučuji.
Velmi dobrá lékařka - doporučuji!
xxx
Dobra baba, akorat i nebere telefon kdyz ju potrebuju mura jedna.
Paní doktorka Charousková je vynikající odborník. Vždy se mi snažila zvolit nejlepší léčbu. S její péčí jsem stoprocentně spokojena. Moje rodina je jí vděčná za vše, co pro ni udělala. Mamince zachránila život. Za vše jí velice děkuji!
Pacientka
S paní doktorkou jsme velice spokojeni, i když její přístup udivuje někdy i mě, ale i přes to jsme s ní velice spokojeni, vždy nám pomůže a vyléčí to, co je potřeba!!! Mám ji velice ráda, je ochotná, milá a v životě si taky chudák prožila svoje. Za vše jí velice děkuji. Její velice spokojená pacientka