David Sýkora
Jsem nadmíru spokojený. Vždy bezproblémové jednání, rychlá pomoc. Paní doktorka a sestřička mi vždy vyjdou vstříc.
dahos
Paní doktorka je velmi ochotná , vstřícná a empatická. Poradí, pomůže, za mě stoprocentní spokojenost. Hošková Dana
Treu Jasoň
Treu Jasoň
k Paní doktorka je velmi dobrá a vstřícná. Vždy vyslechne a poradí nebo napíše doporučení. Jsem maximálně spokojen. I sestřička je velice příjemná a ochotná. Vřele doporučuji jelikož jsem u paní doktorky několik let .
pacient Jarda T.
Paní doktorka je velmi dobrá a vstřícná. Vždy vyslechne a poradí nebo napíše doporučení. Jsem maximálně spokojen. I sestřička je velice příjemná a ochotná. Vřele doporučuji.
příjemné vystupování, čas na pacienta, ochotna, pokud je potřeba sama nabídne další vyšetření u odborníků
kocourek j.
S paní doktorkou jsem velice spokojený, vždy se snaží váš problém vyřešit a pomoct
Pacient Josef
Paní doktorka je velice milá,vlídná.Naslouchá pacientům a snaží se jim pomoci.Jsme s ní celá naše rodina velmi spokojená.Doporučuji ostatním.
k.kopečková
Velmi dobrá lekárka, naozaj precízná na vyšterenia, velmi príjemá a ochotná.Sestru má tak isto velmi príjemnú. Možem len doporučiť.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Boskovicích
Praktičtí lékaři v Moravském Krumlově
Praktičtí lékaři v Bystřici nad Pernštejnem