Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Jitka Blahová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den moc Vás tím to prosím o pomoc a a zároveň radu mám tříletou dceru a od prosince 2015 do dnešního dne měla 5krát píchnuté uši už jsme z toho zoufalý máme strach aby nám dcera neohluchla a hlavně se nehledá příčina toho proč se to stále opakuje a tak by mne zajímalo je to normální?slyšeli jsme na Vás jen samé dobré reference a proto se přímo obracím na Vás o radu případnou pomoc bylo nám řečeno že dcera musí být zdravá aby jí vyšetřili ale když pořád zdravá není jak je možné to řešit?děkuji moc s pozdravem Řehořková
Vážená paní Řehořková,
klidně Vaši dceru vyšetřím i když není úplně v pořádku. Jen si zijtěte zda je očkována proti Pneumokokům/ Prevenar, Synflorix/.
Dobry den, jiz od 3 let veku nasi dcery ( ted 6 let) resime opakujici se rymy a záněty středního ucha. Po celou dobu návštěvujeme otorinolaryngologa, ktery jiz nekolikrat doporucil odstraneni nosni mandle. My vsak ze zákroku a pooperačních komplikaci mame obavy. Jelikoz dcera kvůli tomu v současné dobe hodne zameskava ve skole, budeme nelepsici se situaci muset resit. Jako nejšetrnější metodu jsme nasli odstraneni plazmou. Jsme z Karlovych Varu, proto me zajima, jak moc je vhodné vezt dite po narkóze hodinu autem. Dále mame velke obavy z pooperacniho krvaceni, co s ni pak budem doma dělat? Radsi bych byla, kdyby v tuto rizikovou dobu jsme byli nekde pod odbornym dohledem. Jake jsou možnosti nebo jak se toto resi?
A jaky by byl tedy postup, kdybychom se rozhodli a meli doporuceni od naseho otorinolaryngologa?
A jeste se chci zeptat, jestli je nejaky rozdil v kterem rocnim obdobi se zakrok provadi a jak dlouhá je nasledna rekonvalescence doma?
A posledni dotaz se tyka ceny takoveho zakroku. Vzhledem k tomu, ze jsem na materske s druhym rocnim synem potrebuji aspon priblizne vedet, nac se připravit.
Dekuji mnohokrát za odpověď az mozna prehnane ustaranym rodičům.
Vážená pani,jste první,kdo mě přiměl k odpovědi po internetu,bez vyšetření pacienta na tyto dotazy zásadně neodpovídám.
Nevím,zda si uvědomujete,kolik bolesti muselo vaše dítě za ty tři roky vytrpět a kolik léků mu bylo podáváno.
Odstranění nosní nosní mandle je základním krokem k odstranění potíží.Pooperační krvácení je nejčastější komplikací všech chirurgických výkonů.
Proto je vhodná hospitalisace přes noc po výkonu.
POkud je výkon prováděn v místě bydliště,tak vždy i po propuštění stihnete dojet do nejbližší nemocnice.
Přes mnohé experimenty v technice výkonu,zatím vítězí klasické provedení adenotmie,které je navíc v ceně pojišťovny. Dr.Bláhová
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně