Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
BLK
Pani doktorka ma nekdy nevhodne osobni poznamky na pacienta. Mozna je to individualni, ale me prilis jeji pristup nevyhovuje. Ma jinak vse moderni, pc, pristroje a pod. Cloveka skutecne proklepne, posle na patricna pracoviste. Neni vhodna ale pro lidi co potrebuji nekdy neco napsat (ulejvani, nejaka potvrzeni bez vysetreni atd).
renata.galisova.cz
K paní doktorce chodím přes dvacet let. Včas mi objevila zánět mozkových blan. Je vždy ochotná a milá.
Dočekal
Výborná praktická doktorka,s lidským zacházením s pacienty.Se sestrou jsou sehraný tým.To je vyjádření nejen moje, ale i mých bývalých kolegů,kteří k ní stále dochází.U mne odhalila vážnou srdeční poruchu (není kardiolog) a po operaci jsem v pořádku.
Děkuji
Velice svědomitá
Jedním slovem - pečlivá
ano je to velmi svědomitá a fundovaná doktorka
Velmi dobrý praktik. Zachránila mi kus zdraví, když experti z urologické kliniky nepoznali zánět močových cest a ona ano. Doporučuji.
Olina Kyselá
Dobrý den, paní Mudr. Bernasová, je člověk na svém místě. Lepšího praktického lékaře neznám.
Antonín Musil
S paní doktorkou jsem spokojen jak po stránce odborné, tak i jejím přístupem ke mě jako k pacientovi.
Kos
Paní doktorka je vždy milá a příjemná. Chodím k ní už léta a nemohu si stěžovat.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze