velmi schopná a milá
K paní doktorce Belhárkové chodím téměř 20 let a mám s ní rozhodně ty nejlepší zkušenosti. Dík jejímu profesionálnímu a brisknímu přístupu mi bylo diagnostikováno onkologické onemocnění v ranném stadiu. Na mé doporučení k ní chodí i několik mých znamých a všichni jsme s péčí velmi spokojeni.
Velmi příjemná, vstřícná a navíc profík
Vynikající,pečlivá a velmi příjemná paní doktorka,můžu jenom doporučit.
Paní doktorka je velice milá ,profesionální.Chodím k ní již 20 let a nemám jedinou výtku.Taktéž k ní chodí celá moje rodina a jsou velice spokojeni.Sestřička je též velice milá a ochotná.Vždy k ní jdu a odchazím s dobrým pocitem.
K paní doktorce chodím 17 let, jsem s ní velice spokojená, dojíždím k ní přes 30km a nemám důvod ji vyměnit za jiného lékaře.
Jsem spokojen
Jarda
Maximální spokojenost - profesionální přístup k pacientům - perfektní sestra - prostě spokojenost po dobu více než 15 let - vřele doporučuji
Z
Pani doktorka je velice mila,hodna a profesionalni. Chodi k ni cela moje rodina.
Kudelova
Chodím k této lékařce již přes 10let a opravdu je skvělá,ochotná a zkrátka této lékařce plně důvěřuji.Mohu jen vřele doporučit.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně