Lenka Desnicová
Na paní doktorku jsem narazila,když jsem hledala homeopata a stala se i mou praktickou lékařkou, za kterou jsem byla ochotna dojíždět i z Olomouce a přesto, že jsem se přestěhovala ještě o 35 km dál,nechce se mi ji vzdát. Je to lékařka s velkým srdcem, nepoznamenaná tlakem farmaceutických firem a léčí člověka jako celek, celostní medicína jí není cizí.Několikrát mě zachránila pře užíváním antibiotik,tím, že mi nabídla alternativní léčbu pomocí homeopatik a jiných přírodních věcí.Na "obyčejné" neduhy,jako jsou rýma,bolest v krku,zahleněnost dýchacích cest nevyfasuju hned recept plný zázračných chemických preparátů ale dokonce jsem už odcházela pouze s doporučeníma jako:"pijte čaj","jezte přírodná céčko" apod Klasická léčba je mi samozřejmě nabidnuta taky,ovšem s komentářem,že není potřeba!! To dnes udělá málokterý lékař Je mi moc líto,že nemám paní doktorku blíže,ovšem,když jí zavolám,je ochotná mi vždy poradit i po telefonu.Vzávěru musím pochválit i velice milou a hodnou sestřičku.
Opravdu lituji toho, že zrovna v naší vesnici je tak neochotná a neoblíbená lékařka. Doporučuji se jí vyhnout.