cairinka
Nic nezanedbá, raději Vás pošle na více vyšetření, než aby něco nedořešila.
cairinka
Lékařka se srdcem na správném místě. Jde jí skutečně o lidi.
Tomšovic
Pečlivost a perfektní komunikativnost k dané diagnoze
Hana
S paní doktorkou jsem velmi spokojená, pomohla mi v nejtěžší chvíli, zjistila mi
příčinu nemoci po několikaměsíčním trápení u jiné paní doktorky, od které jsem po šesti
letech odešla .Příčinu mé nemoci nezjistili ani v nemocnici ve Strakonicích. Nevím, jak by vše dopadlo. V dnešní době se hledí více na bodové ohodnocení a může se stát, že člověk v nemoci může být úplně bezmocný, osamocený a bez pomoci ! Chápu ale také, že lékaři v dnešní době to také nemají jednoduché. Paní doktorka je soucitná, vstřícná, udělající a to se jen tak dnes nevidí! Člověk nemá pocit, že ji obtěžuje. Byla jsem také velmi mile překvapená, když jsem vstoupila do čekárny a místo běžné reklamy viděla obrázky P.Marie. Myslím, že více než jinde je tam na správném místě ! Děkuji.
Pečlivá, zodpovědná, neváhá s odesláním ke specialistovi. Vlídná, na pacienta si udělá čas. Nepřekážíte u ní.
Tak já jsem spokojená a ty falešný drbny, se mohou přepsat jinam.i pani Srbová svou práci dělá dobře.
Kvalitní přístup.pečlivost,preventivní kroky.
Já jsem s ní velmi spokojena, což se nedá říci o sestře, ta je opravdu VELICE NEPŘÍJEMNÁ!!!!!!!! Paní doktorka mi vždycky pomohla, ochotně vyšla vstříc. Kdyby nebyla schopna vykonávat svou funkci, tak tam není. Pokud se někomu něco nelíbí, tak k ní přeci chodit nemusí, když máme svobodnou volbu lékaře, ne??? Tak se nad tím zamyslete...
xy
Paní doktorka je vynikající. Nevím, proč řešíte její soukromí, to s její prací nesouvisí. Kéž by bylo více takto ochotných a vstřícných lékařů, kteří vás rádi vyslechnou a poradí vám.
Raději se nepodepíšu...
Paní doktorka je skvělá a co se týče té psychiatrie - nemá to nic společného s tím, že by nemohla vykonávat lékařskou práci...Ono to totiž souvisí i s jejím soukromím,do kterého nikdo z nás nevidí a nemáme právo soudit druhé - sami se můžete ocitnout na jejím místě. Raději se zamyslete nad VELMI NEPŘÍJEMNÝM chováním sestry!!! Jen a jen ta mne odpuzuje od návštěvy paní doktorky!!! Ale co naplat,když tam musím...