MUDr. Jiřina Marková

Tovární 367, Studénka

Přiblížit mapu

N
Umístění: Praktický lékař stomatolog...Více • preventivní prohlídky Méně

Souhlasím s negativními názory. Kromě toho, že nepozná kazy, je neochotná, arogantní, nemá dobrý přístup k dětem a chodí pozdě.

S paní doktorkou Markovou mám nejlepší zkušenosti, odvádí perfektní práci. Děkuji. NL. Studénka

Se zubaři jsem měla velmi špatnou zkušenost obzvlášť když jsem chodila k Mudr.Stra...(raději nejmenuji kdo zná si domyslí).v Bílovci.Potom byl problém sehnat zubaře,ale ne leda jakého chtělo to opravdu dobrého zubaře.Můj tatínek mi doporučil Mudr.Markovou.Starala se o jeho chrup a já na tatínka dala a udělala jsem to nejlepší co jsem mohla.Nikdy jsem nezažila tak elegantní a bezbolestné zákroky jako u Mudr.Markové.Je trpělivá a citlivá.Taky musím vyzdvihnout její dokonalou zručnost,protože tak rychle a bezbolestně mi zub nikdo nevytrhl.V neposlední řadě se musím zmínit o jejím stomatologickém RTG,které má umístěno hned vedle křesla a dokáže si zrentgenovat skryté kazy a nepřístupná místa.Takže má-li někdo strach ze zubaře vzpomeňte si na Mudr.Markovou je to nejlepší stomatolog v okolí.SUPER SUPER SUPER

Osobně mám s p. doktorkou dobré zkušenosti. Chodí k ní i mé dvě děti, se strachem tam ale určitě nejdou. Nikdy jsem neměla pocit, že by se k nim chovala hrozně, byla k nim naopak milá a snažila se je ošetřit i s psychologickou průpravou.

S paní doktorkou Markovou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Mám dvě děti, které k ní chodí taky a vůbec z ní nemají strach. Jsem s ní velice spokojená, protože dobře rozumí své práci a kdykoli pomůže. Děkuji paní doktorce za velmi dobrý přístup k dětem i k dospělým.

Chtěla bych poděkovat paní doktorce za její citlivý přístup k dětem.Naše 4 děti i přesto ,že mají malý věk 8-2roky se nebojí zubaře.Svým lidským přístupem jim dodala odvahy aby se nebály si zoubky ošetřit.Kladně hodnotím i to,že pokud má pacient akutní problém,dostane se mu včas ošetření.Děkuji za péči.

G

Chtěla bych říct, že paní Dr. Marková, je velmi dobrý stomatolog a za ní dojížím až ze zahraničí, je profesionalní,citlivá, velmi ochotná poradit . Jsem už několik let pacientem u Dr. Markové, pokaždé odchazím domů velmi spokojena. Vždy jsem měla panický strach ze zubaře, až u paní doktorky jsem se toho zbavila, protože mi vždy ošetří zuby bez bolesti a s tou největší pečlivostí. Jsem s ní velice spokojena, a nadále se k paní doktorce bude vracet. Nesouhlasím vůbec tím, že v ordinaci by byla paní doktorka arogantní, to je opravdu absurdní, jak toto může někdo říct.

B

Jsem pacientkou paní MUDr. Markové Jiřiny nejméně 15 let, vzhledem k tomu , že jsem diabetik, tak mám s chrupem dost často problémy. Můj osobní názor je, že jsem měla štěstí, že je mou lékařkou.Velmi se mi po profesní i lidské stánce věnuje. Myslím si, že kdyby mě neošetřovala ona, tak jsem už odkázana na umělý chrup.Chtěla bych jí touto cestou poděkovat. Blažena Šumná, Studénka

Tahle žena je opravdu vynikající stomatolog. Je velice pečlivá a zároven i milá.
Jak jistě každy z nás ví, strach je silnějši než my, ale k paní doktorce Markové
s tímhle strachem nejdu. Má užasný cit v rukou, nic nedělá násilím, s každým bolavým zubem si dokáže pohrát a já jsem jí za to moc vděčná..tímhle jí chci
taky poděkovat za skvělou péči..Mám dvě děti a ty k ní chodí taky, manžel taktéž..
Neměnili bychom ani jeden z nás..
Znám spoustu lidí, kteři si ji nedokážou vynachválit a taky moc ji přeji spoustu dalšich novych pacientu.
Kéžby byl každý lékař jako ona, nikdo z nás by se nemusel bát..
Proto jí taky uvádím jako nejlepší, protože paní doktorka Marková si to opravdu zaslouží..
Doporučuji všem..Protože usměv na tváři s krásnými zuby je to nejlepší co si z nás každý muže přat..

Já paní doktorce věřím, protože mi objevila i skryté kazy, které mně minulý pan doktor nenašel. Neváhá k tomu použít rentgen, který má na křesle, což je velká výhoda. Pokud jste měla tolik kazů, asi jste dlouho nebyla na preventivní prohlídce.
Paní doktorku doporučuji, jsem s ní velmi spokojená.