MUDr. Jiřina Lipenská

Pediatr Více

Hradec Králové 1 adresa

Kontaktní údaje

Sam. ordinace PL pro děti a dorost

Bratří Štefanů 895, Hradec Králové

Paní Doktorka je skvělá, pečující, a nápomocná při řešení zdravotních problémů.

• Umístění: Sam. ordinace PL pro děti a dorost Jiný

• T

Nebyla jsem s doktorkou příliš spokojena. Nedokáže člověka vzít vážně a spoustu věcí prohlásí za nesmysl a když vyhledám odbornější pomoc, je mi vždy řečeno, že můj problém vůbec nebyl banální. V čekárnách jsou mnohahodinové fronty a doktorce to nijak nebrání se 20 minut vykecávat s někým uvnitř o své zahrádce. Líbí se mi však, že nepředepisuje antibiotika zbytečně, jako má v oblibě moje aktuální lékařka.

• Umístění: Sam. ordinace PL pro děti a dorost

Jaroslav Bekr
    Paní doktorka Lipenská je vynikající jak po profesní tak po lidské stránce a to samé platí i pro sestřičku. Vřele doporučuji!

• V

Paní doktorku hodnotím jako nejlepšího pediatra v kraji! Nenutí zbytečné očkování, přesně jak zde v předchozích komentářích bylo psáno, ani zbytečná antibiotika... Je sympatická, optimistická, usměvavá, taktéž paní sestřička! Když jsme pani doktorku poprvé navštívili s miminkem, byla jsem celkem vystresovaná z porodnice, ale paní doktorka mne dokázala uklidnit a dá se říct, že na mne přenesla pozitivní energii :-) Vždy navozují dobrou náladu a takových lidiček by mělo být na světě více! Alena, Jiří, Zuzanka a Eliška Vondráčkovi.

• Č

Paní doktorce velice důvěřuji. Jezdím k ní, ačkoliv bydlím dokonce již v jiném okrese. Dětem nepředepisuje zbytečně antibiotika, čeká na výsledky kultivace. Je ochotná poradit i po telefonu. Jediná nevýhoda je, že má vždy plnou čekárnu, což ale svědčí o její oblíbenosti.

• H

Paní doktorku jsem měla od malička až do 18 let. Nemůžu si na ní stěžovat,jelikož mě vždy vítala s úsměvem a hned mi bylo lépe. V 18 letech jsem s těžkým srdcem odcházela a s porovnáním za pár let u dospělých lékařů musím říci, že tahle lékařka je opravdu ZLATÁ!

• S paní doktorkou jsme velmi spokojeni.

• Velmi ochotná, příjemná a schopná lékařka

• Paní doktorka je absalutně skvělá. Vždycky mi perfektně pomohla a nepředepisuje něco, co je zbytečné, vždycky se snaží vše nejdříve vyřešit jiným způsobem, než nasadí antibiotika.

• Doporučuji,
    naprosto úžasná lékařka se srdcem na pravém místě.Kéž by bylo více takovíchto báječných lékařů.Paní doktorka má v péči naše 3 děti.Děkujeme i sestřičce,takovích jako je ona je málo.