Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Marcela Rosecká
Velmi pečlivá, milá, empatická paní doktorka, vždy poradí, pomůže ,chodim k ni jiz asi 16 let a nemohu si stěžovat.
OG
Nejlepší doktorka vždy porodí pomůže má super přístup k lidem i když bydlím u vyskova paní doktorku měnit nebudu takových je malo
Eva
Nejlepší praktický lékař, kterého znám. Pečlivě vyšetří, má přehled o lécích a je velmi milá.Moc mi pomohla, když jsem měla zkraje těhotenství těžkou chřipku. Sestra taky dobrá. Doporučuji. Bohužel jsme se přestěhovali a nezvládám tam dojíždět, takže jsem musela změnit lékaře.
lucik
Skvělý lékař s vysokou odborností a vlídným přístupem. K paní doktorce chodíme celá rodina a všichni jsme velmi spokojení. Nic nepodceňuje a nezanedbá žádná vyšetření!!! Takovýh lékařů je třeba si velmi vážit!!!
Hana
svědomitá a vlídná lékařka
Jana
Paní doktorka je skvělá, vždy příjemná, profesionální, ochotná vše vysvětlit. Vždy mi veřila a netvářila se otráveně že si neco vymýšlím, nikdy nic nepodcenila a poslala mě na odborná vyšetření. chodím k ní již několik let a neměnila bych ikdyž taky to nemám blízko.Děkuji.
vyki
nejlepší lékařka,která venuje pacientovi veškerou péči a navíc má vždy vynikající náladu!:)
vyki
nejlepší lékařka! vždy věnuje lečbe maximalni péči a vždy má dobrou naladu!:)
Sice bych ji všem doporučila, ale ona už nepřijímá nové pacienty
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně