Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíCeník
I. S.
Paní doktorka je příjemná, milá. Sestra je nepříjemná, nervózní, asi toho má hodně.
A.K
Nejsem spokojená já, ani moje maminka. Neochota, léčba od stolu, dostanu prášky a tím to končí. Budu hledat jiného lékaře.
Kamil
S paní doktorkou jsem vždy spokojen - odbornice, ještě vždy usměvavá a příjemná, vyslechne a v čekárně se zbytečně dlouho nečeká. Petr Kumstát
jarmila.schlosingerova
Paní doktorka vyslechne i názor pacienta, přistoupí i na bylinnou léčbu, nevnucuje chemii. Je s ní velmi rozumná řeč. Pacient ovšem musí přijít připravený.
Paní doktorka i sestřička jsou velice příjemné.I po odborné stránce je paní doktorka skvělá, bez problémů mi poradila i po telefonu při akutní bolesti,kterou jsem sama nedokázala zvládnout.Dá se říci, že po léčbě se
bolesti objevují skutečně jen minimálně.A čekání v ordinaci? Nejvíce jsem
čekala dvacet minut a to se přeci dá přežít.
Paní doktorka dělá diagnózu od stolu, aniž by se podívala na konkrétní problém blíže. Po každé návštěvě doporučí jen prášky, už tam nemá cenu chodit.
Velmi dobrá lékařka a odbornice ve svém oboru.Já sama k ní chodím 18 let a jsem s ní velmi spokojená.
Moc dobrá lékařka, milá, ochotná i usměvavá.
Jarka
Je to skvělý člověk , velmi příjemný.Chodím k ní s důvěrou a opravdu mi pomáhá
TOPAKA
VŽDY SE SNAŽÍ POMOCI A ZBAVIT PACIENTA BOLESTI.NIC "NEODFLÁKNE",NAOPAK.VŽDY VYHLEDÁ NEJSCHŮDNĚJŠÍ A PRO PACIENTA NEJVHODNĚJŠÍ LÉČBU.PORADÍ A HLAVNĚ POMŮŽE.NIKDY JSEM SE U NÍ NESETKALA S NEOCHOTOU.SESTŘIČKA JE TAKÉ SUPR.A ŽE SE STÁLE NEUSMÍVÁ?JE TO TAKÉ JEN ČLOVĚK.A STÁLE SE SMĚJE JEN BLÁZEN...LÉKAŘI I SESTRY MAJÍ TAKY SVÉ STAROSTI.A POKUD JSOU OCHOTNÍ A POMÁHAJÍ,TAK SE PŘECE NEMUSÍ PERMANENTNĚ USMÍVAT...