MUDr. Jiřina Hesová Němečková

Palackého 17, Znojmo

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

Přestěhovala jsem se do Znojma z Olomouce, kde jsem měla výbornou obvodni lékařka, tak jsem se strachem očekávala, jak dopadne ve Znojmě. Musím říct, že pro mě bylo velké štěstí, že jsem se dostala k paní doktorce Hesové- Němečkové. Paní doktorka je odborník na svém místě, velice schopná a obětavá. Snaží se za každou cenu pomoci, moc si jí vážím a tímto jí chci moc poděkovat za sebe i svého partnera.
Díky paní doktorko!

Umístění: Praktický lékař pro dospělé

K pani doktorce chodim jiz dlouho a vzdy se prokazala jeji kompetence. Velmi vcasne mi napr. diagnostikovala zanet ledvin, pravidelne iniciuje preventivni vysetreni, nemohu si za 20 let stezovat, jeji lekarska pece byla vzdy ucinna.

Umístění: Praktický lékař pro dospělé

No všichni vychvalují a já kdybych ji neměl jako závodní lékařku tak bych k ni teda nechodil vůbec mě nepřesvědčila ze by uměla vyléčit a rozpoznat vanou nemoc možná obyčejnou základní nemoci a stimuluje člověk nemusí chodit k doktorovi vyšetření provádí jak kdybych žil v roce 1970

Paní doktorku mám již řadu let a jsem velmi spokojen.Je to lékařka na pravém místě. Více takových doktorů bych doporučoval ve Znojemské nemocnici

B

S paní doktorkou jsem vždy měla dobrou zkušenost, pokud jsem přišla ve viditelném nemocném stavu nejlépe s vysokou horečkou. Jakmile však požádám o provedení např. krevních testů na boreliózu, protože chci mít jistotu, že jsem zdráva a nečekat, že nemoc bez prvotních příznaků propukne do dalších již obtížně léčitelných stádií, nastane velký problém. Arogance, neochota, bagatelizování boreliózy a naprosto neprofesionální chování paní doktorky včetně sestřičky mne opravdu velmi šokovalo. Soudím, že ze zdravotního pojištění na tyto úkony má každý právo bez jakýchkoliv připomínek a že pacient, který o sebe preventivně dbá, zatíží zdravotnictví mnohem méně, než člověk nemocný. Pevně doufám, že se tohoto chování již nikdy nedočkám.

Výborný a empatický lékař, který vždy trpělivě vyslechne a dobře poradí.

Velmi dobrá lékařka,hodná a milá.

Paní doktorka Němečková Hesová je vynikající lékařka. Totéž tvrdí i dalších 4 členové mé rodiny. Děkujeme paní doktorce za vynikající práci.

Výborná lékařka, milá, ochotná.

Velmi dobrá lékařka. Milá, ochotná, lidská.