Sam. ordinace PL - pro děti a dorost
Karlovotýnská 425, Rudná

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Sam. ordinace PL - pro děti a dorost Jiný

Paní doktorku velmi doporučuji. Má lidský přístup, vždy je velmi ochotná a profesionální.
S dětmi to umí. Neměnila bych.

Umístění: Sam. ordinace PL - pro děti a dorost Jiný

Jediná paní doktorka která má lidský přístup . Chodili jsme k ni s manželem jako děti a ted chodíme k pani doktorce se synem.
Vždy nám poradí a pomůže.

Umístění: jiné místo Jiný

Po telefonátu s paní doktorkou jsem byla silně rozčarovaná. Nahlásila jsem jí, že jsem covid pozitivní a její odpověď byla “co já mám s tím dělat.” Už to mne zarazilo. Naše konverzace pokračovala dále a paní doktorka mi nebyla schopna ani v nejmenším pomoci. Na otázky mi odpovídala stylem “já nevím” “asi tak” “uvidíte.” Dokonce ani nevěděla, za jak dlouho mám vyjít z izolace a o neznání rozdílu mezi karanténou a izolací se nebudeme ani bavit.
Pochopila bych, kdyby se mi tato situace stala v roce 2020, kdy bylo málo informací o tomto onemocnění. Ale vzhledem k tomu, že covid tu je již dva roky, tak jsem očekávala od paní doktorky větší informovanost.
Byla ta má první zkušenost a doteď se z toho ještě vzpamatovávám a jsem moc ráda, že mám jinou praktickou doktorku. Ta, mne bohužel nemohla ošetřit, protože je v karanténě, a paní doktorka Charvátová ji zastupovala.

Umístění: Sam. ordinace PL - pro děti a dorost Jiný

nejsem typ, který by si stěžoval, ale v tomto případě bohužel musím. Rozhodně nejsem žádná úzkostlivá matka, neběhám s každou rýmičkou do ordinace. Jediné pozitivum, které u této lékařky je, že pokud chodí vaše dítě do základní školy v Rudné, nemusíte nosit potvrzení od lékaře na školu v přírodě či lyžařský výcvik. Taky je dobrý, když vám řekne, zda má vaše dítě angínu nebo jen virózu, což je ale základ. Nicméně během x let všem rodičům říká, nechte vaše dítě žít a to bez ohledu na to, zda přijdete s akutní alergickou reakcí na léky. Jakmile v Rudné řeknete hlášku nechte ho žít, všichni vědí, že se jedná o MUDr. Charvátovou....Můj příběh: mého syna trápila bolest zad, celý rok si stěžoval na bolesti, vzhledem k tomu, že jeho otec má revmatické onemocnění a babička také, prosila jsem jí minimálně 5x, aby mu vzala krev na revmatické dispozice. Vždy odmítla se slovy, je mladý (14 let), nemůže mít revmatické onemocnění, nechte ho posekat zahradu nebo hrabat listí a hlavně nechte ho žít. Nakonec ho vyšetřila revmatoložka manžela, která mu vzala krev a potvrdila stejné revmatické onemocnění. Syn ale mezi tím už skončil na pohotovosti v Motole, protože už nemohl skoro ani chodit. Tak jen pro info, jak je to s tím nechte ho žít. Když jsem jí řekla, že má syn potvrzené revmatické onemocnění, řekla, že je to věcí revmatoložky a nikoliv její, že ona nemůže brát dětem krev na revmatologické vyšetření, protože k tomu nemá potřebné vybevní. Na lékařské komoře mi sdělili, že není co posuzovat, že lékařka prostě profesně selhala. Navíc není samozřejmě pravda ani to, že by dětská lékařka nemohla vzít odběry na revmatologické vyšetření. Takže asi tak...

Umístění: Sam. ordinace PL - pro děti a dorost

Máme s oběma dětmi paní doktorku moc rádi. Má zdravý lidský přístup, rozsáhlé zkušenosti a moc se mi líbí že do dětí necpe zbytečně antibiotika nebo nějaké zbytečné léky. Ráda poradí přírodní léky a zdravý a správný postoj jak se má s dítětem zacházet. Díky ní a jejím radam jsme přešli dětské kolíky rychle a jednoduše (před tím jsme se docela trápili), a kašel jsme dostali že dcery takovým způsobem, který by ani nenapadl a taky téměř bez použití léků

F

K paní doktorce jsem chodila se synem i dcerou a rozhodně si nemohu stěžovat! Osobně uznávám trochu spartánskou výchovu, nemám ráda, když se z nějaké drobnosti hned dělá UDÁLOST. Moje děti jsou již odrostlejší, ale někdy vidím v ordinaci velmi úzkostlivé mladé maminky, kterým vše vadí a vše si berou příliš osobně. "Hlášky" paní doktorky jsou mi sympatické (a to i v případě, že mne za něco "sprdne"), často se jim s chutí zasměji, nejsem vztahovačná. Máme paní doktorku rádi a vážíme si její zkušenosti. Pavlína Fialová

R

"Hlavně se nepo...!" Paní doktorka je možná maličko větší kliďas, než hromada vystresovaných maminek dokáže schroupnout. Naše 4 děti zvládla na pohodu do dospělosti i s tím, co doba s sebou nesla (alergie, kolapsové stavy a pod). Třeba i někdy něco podcenila, připouštím, mohlo se stát, jen - kdo z nás je bezchybný?, Na 2. stranu, kolik napsali jiní "zodpovědní" lékaři zbytečných léků, antibiotik...? K lékaři je třeba mít důvěru ale je také trochu třeba věřit svému úsudku. Světu mír a zdar matko přírodo:-)

Já jsem vybírala pediatra pro naši Nicol velice pečlivě, paní doktorku mám na doporučení a rozhodně nelituji ani dojíždění, přestože v místě bydliště mám nespočet pediatrů. Její přístup i přístup sestřičky k dceři je výborný. Máme nedonošené miminko a z porodnice jsme měli nespočet zákazů, paní doktorka je normální a uvažuje hlavou, takže malá může do kontaktu se psy (v porodnici nechtěli o něčem podobném ani slyšet), v oblasti očkování a neočkování zbytečností si absolutně rozumíme, vždy nám vyšla ve všem vstříc a nestraší nás, ale uklidňuje. Já jsem absolutně spokojená a lepšího pediatra bychom těžko hledali.

Moje zkušenost s paní doktorkou je dost negativní, chodila jsem k ní se svojí dcerou tři měsíce, měly jsme problémy s kojením, přibíráním a tak dále, takže první měsíc jsme v ordinaci skoro bydlely :-)... K holčičce se paní doktorka chovala moc pěkně a ta se jí nikdy nebála, ale já jsem měla pocit, že mnou pohrdá a naprosto mě neuznává, na jakýkoli můj dotaz se zatvářila naprosto kysele se slovy, že mám vypnout televizi, rádio, počítač. Navíc mi při každé návštěvě ordinace tvrdila něco jiného a já jsem z ní byla neustále vystresovaná. Počítala jsem dny do doby, kdy byly dceři 3 měsíce a ihned jsem změnila pediatra, neboť této paní bych svoje dítě při nemoci nesvěřila, protože bych nevěřila tomu, že nasadí vhodnou léčbu. Možná má někdo jinou zkušenost, ale mně paní doktorka prostě nesedla.
Jo a při posílání dokumentce k nové doktorce se dopis ztratil a ráda bych věřila, že za to může česká pošta...

Paní doktorku doporučuji, od mala jsem byla její pacientka a ne jednou mi zachránila moje zdraví. Mám ji moc ráda.