Dagmar S.
Dnes jsem byla u paní doktorky na pohotovostním ošetření, s výkonem jsem byla velmi spokojená, od bolesti mi pomohla ve krátké době, vlastně hned. Jednání paní doktorky i paní sestřičky bylo velmi vlídné a profesionální. V čekárně jsem nečekala ani minutu, byla jsem tam sama, asi, že byla neděle. Po cca dvaceti minutách jsem odcházela bez bolesti a v pohodě. Oběma dámám moc děkuji a budu je vždy doporučovat. Dagmar S.
Jaroslav A.
K paní doktorce Bláhové chodím odmala a jsem velmi spokojen - s přístupem lékaře i sestry, s kvalitou práce (problémy s plombami nemám), s čekací dobou i ordinací. Doporučuji.
Suzi
Chodím k p. Dr. několik let, jsem naprosto spokojena. Jednání na nejvyšší úrovni, jeji práce je dokonalá, oceňuji ji i jini stomatologove. Souhlasím s tím, ze ma velmi lidsky přístup, kdyz se s ni potkám např. na ulici, pamatuje si mě a dokáže se pobavit i soukrome. Rozhodne není "psi čumák" .
Jeji sestra je také velice příjemná, radost chodit do teto ordinace!
J.M. + M.M.
Souhlasíme se všemi předchozími hodnoceními. Paní doktorka je výborná lékařka.
Mizerová K.
Děkuji paní doktorce za sebe i celou rodinu. Zkrátka - JE NEJLEPŠÍ!.
mm
Paní doktorka Bláhová je nejen výborná zubařka, ale i člověk. Chodíme k ní celá rodina,
je velice pečlivá,příjemná.Její péči si nemůžeme vynachválit.
Michal G.
Já i celá moje rodina jsme velice spokojeni. V jednom akutním případě se mi stalo, že jsem musel navštívit jiného zubaře a ten když mi mrknul do úst řekl, že ty plomby co mám v puse musele dělat jedině paní Bláhová - (paní doktorka si totiž dává tak záležet, že její precizní práci poznají i jiní stomatologové)
Eva
Kéž by bylo více tak pozorných lékařů. Paní doktorku práce velmi baví, úplně ji svítí oči, když Vám prohlíží chrup, je úžasná!!!!