Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
kristynarosolova
Dnes jsem poprvé navštívila paní doktorku Babororovou. Je to moje nejhorší zkušenost s lékařem v životě. Arogantní,nepříjemná. Potřebovala jsem naštívit neurologa a to nutně odpoledne,jelikož mám jen ranní směnu a to do dvou. Zjistila jsem,že jediná tato paní doktorka ordinuje do 15:30 každé pondělía to bez objednání. Letěla jsem z práce,abych tam byla,co nejdříve,ve 14:45 jsem dorazila,byla prázdná čekárna,po pěti minutách jsem zaklepala,vyšla paní doktorka a div si neklepala na čelo,co tam vlastně ještě chci,že za třičtvrtě hodiny končí a že tam nemá sestru a ani nikdy mít do půl 4 nebude,že sestra odchází dřív a bez sestry mě vyšetřit nemůže. A že musím přijít nejdéle po 14 hodině. Tak proč sakra má ordinační hodiny do 15:30!!!!! Naprosto arogantně se mnou mluvila a ještě se mi vysmála,že když mám problémy už několik měsíců,tak proč jdu až teď! Takže smůla,nevím,proč si tedy ty ordinační hodiny nepřepíše. A navíc,podle ostatních hodnocení a podle arogantního přístupu,co předvedla,bych k ní opravdu už nešla.
petr
V roce 1999 jsem se u paní doktorky léčil s bolestmi zad,které se stále zhoršovali.Léčila mě asi 4 měsíce při kterých jsem absoloval základní vyšetření(rtg a ct).Když už to dospělo tak daleko,že jsem nebyl schopen žádného pohybu,přestával jsem cítit nohy,které mi viditelně zeslábly a přestával jsem pomalu i chodit,jsem se jí zeptal co mi vlastně je.Řekla,že simuluju,protože nechci na vojnu,na což jsem jí odpověděl,že už mám vojnu za sebou a ať mě tedy objedná na mag. rezonanci.To odmítla stím,že nejsem naléhavý případ.Až na urgenci obvodní lékařky jsem byl přijat na lůžkové oddělelení,kde mě objednali do Brna na magnet,kde mi v míše našli už hodně velkej nádor(2,5cmx5cm).Nechci jí soudit podle mé zkušenosti.Můj kamarád si jí naopak nemůže vynachválit,ale u mě totálně jako doktorka propadla.Nedávno byl můj neurolog nemocný,tak jsem si k ní zašel.Zeptala se,proč jsem k ní přestal chodit.Když jsem jí to řekl,tak to zapřela stím,že tohle by nikdy nikomu neřekla.Takže můj názor je,radši si si dojděte k někomu jinému.
z paní neuroložky jsem velmi zklamaná, přišla jsem za ní 2x se silnou bolestí hlavy, prohlídla mě a předepsala některé kapky které nepomohli, bolest nakonec po čase ustoupila, do roka se to ale vrátilo a já u paní doktorky byla znova, objednala mě tedy na EEG a když na něm nic nenašla, zeptala se mě zda vydržím na ibalginech a ať přijdu příští měsíc na kontrolu, i když jsem si jí stěžovala na bolest která se opravdu nedala snést a byla téměř každodenní, až léčitel mi sdělil že moje problémy tkví v krční páteři i přesto že mi jí paní doktorka prohlížela, po mém sdělení mi opravdu potvrdila že mám přetížené šíjové svaly a na mojí žádost mi vypsala rehabilitaci, dost mě zaskočilo i chování poté co sem tam přišla s doprovodem, zkrátka práce paní doktorky mi přišla na 2 věci a jít k ní je jako nejít k žádnému doktorovi...
Vstřícný přístup,odborná kvalifikace,maximální spokojenost.
Petr novák
Nejhorší neuroložka v kraji Vysočina, měla by odstoupit. Více lidem ublíží nežli pomůže.
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.