Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
B. P.
Máme jí od malička, nějakých 15 let. Že byla dosti odměřená vždycky, to si člověk zvykl. Čím déle provozuje praxi, tím hůře, protivná a nevyslechne, hned útočí a obviňuje... Telefonování s ní je monolog - její samozřejmě. Vyptává se okolí a mluví o svých pacientech??? Nepřípustné!!!! Ta už by měla do důchodu... Teď nás léčí už půl roku a žádné kloudné vyšetření. Takže úplně k ničemu, hledám jiného dětského lékaře.
Lucie K.
Za nás mohu ordinaci Dr. Alšové doporučit! Dr. Alšová je skvělá lékařka a je empatická k dětem. Dříve to byla i moje lékařka. Sestřička je milá a hodná k dětem. Ordinace je pěkná. Jsme tu maximálně spokojený. :)
Veronika M.
K paní doktorce jsem chodila od cca 1 roku do své plnoletosti. Odmalička jsem trpěla na záněty průdušek, různé rýmy, kašle, vysoké horečky, virózy, prostě všechno možné. Paní doktorka nastavila pokaždé stejný postup - koukla mi do krku a napsala antibiotika. Zajímavé je, že od doby, co chodím k dospělému lékaři, jsem měla antibiotika za deset let asi jednou. To byly ty průdušky. Jinak se všecko dalo vyležet s klasickou léčbou nachlazení. Na antibiotika jsem měla už v 17 letech těžkou reakci, a některá mi nezabírají vůbec díky přístupu paní doktorky. Vyhýbám se jim, jak jen mohu, protože si myslím, že už jsem se jich napolykala víc než jiní za celý život. Nechápu, jak tu někdo může psát pochvalné recenze. Když jsem byla malá, měla jsem ji ráda, ale to jsem nerozuměla tomu, co na mně páchá. Teď čekám miminko a rozhodně bych k ní nešla.
BB
V prosinci to bude 9 let, co má MUDr. Jiřina Alšová v péči mou prvorozenou dceru. Už od malička se potýkáme s neustálými nemocemi (kašel, rýma, záněty dutin, záněty průdušek, …). Po každé si dceru poslechla, v případě potřeby napsala antibiotika, poslala na rentgen či nám řekla, jaký sirup proti kašli koupit (víceméně furt ten samý). V první třídě měla dcera zameškaných něco přes 300 hodin a i tak jsme to zvládly a na vysvědčení (jak v pololetí, tak na konci) měla samé jedničky. Ale k věci. Od začátku tohoto školního roku už byla třikrát nemocná. Nedalo nám to a objednali ji proto na plicní vyšetření (ale ne v Liberci). Ještě než ji lékařka udělala nějaké větší vyšetření, tak si ji nejdříve poslechla. Už z poslechu jí bylo jasné, že jde o astma (http://cs.wikipedia.org/wiki/Astma). Následné testy to jen potvrdily. Šokující informace ovšem pro nás byla ta, že na toto měla už dávno přijít naše dětská doktorka, protože stačilo jen aby byla dcera trošku nastydlá a už je to astma v ní velmi slyšet. Kdyby byla co k čemu, tak moje dcera nemusela projít tolika nemocemi a tolik trpět. Nyní ji čeká doživotní používání inhalátoru (v tom lepším případě). Můžeme jen doufat, že se nic nezhorší. Takže pokud je vaše dítě nemocné (zvláště je-li to opakované) a vy máte i třeba jen sebemenší podezření, že by to mohlo být něco vážného a váš dětský lékař stále jede tu svou, tak se na něj vykašlete a normálně ho obejděte a sjednejte si schůzku u specialisty. Zvláště, jsou-li vaše děti pacienty MUDr. Jiřina Alšové. Nikdy jsem nikoho neosočovala a neházela jen tak špínu. Ale co je moc to je moc. Jde o zdraví našich dětí. Naším prvním krokem je změna pediatra. Co bude dál zatím netuším. Navíc v našem systému se člověk spravedlnosti stejnak nedočká.
Loskotova
K paní doktorce jsem docházela jako dítě, nedokázala poznat ani zánět slepého střeva, prý jsem asi něco špatného snědla a to jsem tam byla několikrát!!! Nakonec to dopadlo akutní operací. Navíc vše léčila pouze homeopatiky! Nyní jsem svědkem toho, jak "léčí" mého synovce a jsem opravdu vděčná, že já mám pro své děti opravdového odborníka!
David
Ja osobně si myslím, ze paní doktorka Alšová, je výtečná doktorka!. Chodila jsem k ni odmalička a 2 krát mi dokonce doslova zachránila život! Když poznala akutní zápal plic, na který doktoři v nemocnici nepřišli ani po 2 týdnech hospitalizace na jip. Po druhé, když mi diagnostikovala černý kašel. Je jasné, ze po telefonu nepozná, co přesně dítěti je, ale myslím ze kazda maminka, co na podezření na něco akutního dojde si k paní doktorce osobně! Nikdy jsem nemela jedin problém, me u sestru vždy léčila perfektně a antibiotika dávají jen velmi zridka. Takže podle ne vynikající doktorka! Vřele doporučuji!
Lucie
Chodím k paní doktorce se synem 9 i s dcerou 20 měsíců.Přestože působí trochu rázněji,k dětem se chovala vždy mile a do dnes jsme neměli sebemenší problém.Vše nám vždy vysvětlila a na otázky bez problému odpověděla.
Znám doktorku,která léčí všechny od novorezence po důchodce a to by jste měli vidět,co je to za děs!!!!!
Roxana
Dobrá lékařka možná na běžná dětská onemocnění. Dobře léčí i po telefonu a člověk slyší pořád jen: To je normální, Může být, atd. Závažnější onemocnění zlehčuje a neléčí včas. Už nejedno dítě skončilo v nemocnici kvůli její špatné diagnóze, ale bohužel to lidé radši neřeší, vezmou kartu a zkusí štěstí někde jinde. Proto jí taky plno lidí jen vychvaluje a nic špatného se nedozví. Tak hodně štěstí všem co k ní chodíte a ať nikoho z vás nepotká nic závažnějšího. Skončit v nemocnici a vidět své dítě v těžkém stavu není opravdu nic příjemného!
J.J.
Dobrý den všem, bohužel musím mít k paní doktorce negativní postoj. Nejsem si jist zda-li může být taková doktorka vůbec dobrá, když se snaží léčit po telefonu ?! Nejprve pochybila u naši teď již 3leté holčičky, která v 17.měs. skončila poté v nemocnici se salmonelou a teď znovu u druhé holčičky 5měs. u které nepoznala i po upozornění mé ženy, že má podezření na zánět kůže. Doktorka jen po telefonu odvětila, že může být k neštovičkám, že je teplo a může se jí více loupat kůže. Nedalo nám to a volali jsme druhý den poté odpoledne na infekční, tam se nám arogantně vysmáli a zaplať pán bůh, že nás přijali na dětské pohotovosti...Žena i s mimčem jsou nyní na infekčním v Ústí nad Labem, kde nám potvrdily k neštovičkám také ZÁNĚT KŮŽE + SEPSI CELÉHO ORGANIZMU !!! Dítě bylo přijato v kritickém stavu a dá se říci, že uteklo hrobníkovi z lopaty. K tomu není dále co dodat !!!
K paní doktorce chodím s dcerou již deset let, ted i s miminkem.Jsem s ní velice spokojená, je to skvělý pediatr. Vždy poradí v jakémkoliv problému, určitě bych neměnila. Tenkrát jsem měla možnost si vybrat mezi paní doktorkou Duřtovou a Alšovou a jsem ráda, že jsem se rozhodla správně.