atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví,specializace: licence k superkonziliárnímu ultrazvukovému vyšetřování v těhotenství včetně skreeningu na vrozené vady plodu v 1. trimestru i 20. týdnu graviditu(certifikace FMF Londýn a ČGPS).
Osvědčení ČLK k výkonu vedoucího lékaře-primáře.8 let praxe v por.gyn.odd. Opava zvl. na porodnickém úseku.22 let praxe v privátní gynekologické ambulanci.
Diplom ČLK o kontinuálním vzdělávání. Dřívější člen ústřední revizní komise ČLK v Praze a krajské znalecké komise v Ostravě.
Člen expertního týmu firmy Bayer pro nitroděložní antikoncepci. Pravidelná pasivní, ale i aktivní účast na světových gynekologických kongresech, Dlouholetá publikační činnost v odborných časopisech.
- Gynekologie a porodnictví
Hledejte v názorech
Velmi příjemný lékař i sestřička a profesionální přístup
Pan doktor je velmi příjemný, vždy jedná narovinu a v klidu. Jsem u něj několik let a nemám žádnou negativní zkušenost.
Byla jsem spokojená s ošetřením. příjemná návštěva.
Velmi spokojená s návštěvou lékaře, lékařky. Vše v pořádku.
Spokojenost s přístupem lékaře a sestry k mé osobě.
Pan doktor moc fajn, sestřička taktéž. Vždy mě pečlivě vyšetří a vše mi vysvětlí. Nemám jedinou výtku.
Výborná komunikace s pacientem, profesionální přístup,
Skvělý lékař, výborný přístup, vždy v dobré náladě.
Spokojena už několik let, včetně 2 těhotenství a s tím spojené péče. Neměnila bych
Chodím k Vám odjakživa a nemůžu si stěžovat, vždycky odcházím s klidem v duši, že mi pokaždé jak pan doktor, tak i páteční paní doktorka, pomůžete se vším a vše do podrobná vysvětlíte. Paní sestřička je velký plus v ordinaci, protože je vždy přívětivá a super.