MUDr. Jiří Zvolský

přijímá nové pacienty

Gynekolog Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Vzdělání a praxe:
atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví,specializace: licence k superkonziliárnímu ultrazvukovému vyšetřování v těhotenství včetně skreeningu na vrozené vady plodu v 1. trimestru i 20. týdnu graviditu(certifikace FMF Londýn a ČGPS).
Osvědčení ČLK k výkonu vedoucího lékaře-primáře.8 let praxe v por.gyn.odd. Opava zvl. na porodnickém úseku.22 let praxe v privátní gynekologické ambulanci.
Diplom ČLK o kontinuálním vzdělávání. Dřívější člen ústřední revizní komise ČLK v Praze a krajské znalecké komise v Ostravě.
Člen expertního týmu firmy Bayer pro nitroděložní antikoncepci. Pravidelná pasivní, ale i aktivní účast na světových gynekologických kongresech, Dlouholetá publikační činnost v odborných časopisech.
  • gynekologie a porodnictví

Gynekologická Ambulance - MUDr. Jiří Zvolský. Ambulance se nachází v 1.patře zdravotního střediska "KATKA"
Partyzánská 3, Opava

Komplexní gynekologické vyšetření

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
• Umístění: Gynekologická Ambulance - MUDr. Ji...Víceří Zvolský. Ambulance se nachází v 1.patře zdravotního střediska "KATKA" • komplexní gynekologické vyšetření Méně

Pan doktor i sestra jsou velmi profesionální, s každým problémem mi vždy pomohou. Jsem jejich pacientka již déle než 20 let. Doporučuji

Návštěva ověřená
• Umístění: Gynekologická Ambulance - MUDr. Ji...Víceří Zvolský. Ambulance se nachází v 1.patře zdravotního střediska "KATKA" • Jiný Méně

Pan doktor je velice šikovný, chodím k němu přes 20 let a nemůžu si jej vynachválit. Taktéž i sestřička příjemná, milá,usměvavá

Návštěva ověřená

S návštěvou u lékaře jsem byla velmi spokojená.Vše mi bylo vysvětleno.
Ho

Návštěva ověřená

Vše v pořádku, jsem ráda za péči, kterou mi pan doktor věnuje po dobu mého (ne úplně standardního) těhotenství.

Návštěva ověřená

Byla jsem moc spokojená .... pana doktora doporučuji

N
Návštěva ověřená

Vše skvělé. Vyšetření proběhlo v objednaný čas, empatický přístup sestry a lékaře.

Z
Návštěva ověřená

Vše probíhalo v klidu a spolupráci. Jsem spokojená.

Návštěva ověřená

vyšetření přesně v čase objednávky, lékař velice empatický, není vůbec na co si stěžovat

Pan doktor i sestřička velmi příjemní, nemůžu vytknout vůbec nic.

I
Návštěva ověřená

Velice příjemný doktor, přístup k pacientce. Samozrejmne i sestřička velice příjemná