atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví,specializace: licence k superkonziliárnímu ultrazvukovému vyšetřování v těhotenství včetně skreeningu na vrozené vady plodu v 1. trimestru i 20. týdnu graviditu(certifikace FMF Londýn a ČGPS).
Osvědčení ČLK k výkonu vedoucího lékaře-primáře.8 let praxe v por.gyn.odd. Opava zvl. na porodnickém úseku.22 let praxe v privátní gynekologické ambulanci.
Diplom ČLK o kontinuálním vzdělávání. Dřívější člen ústřední revizní komise ČLK v Praze a krajské znalecké komise v Ostravě.
Člen expertního týmu firmy Bayer pro nitroděložní antikoncepci. Pravidelná pasivní, ale i aktivní účast na světových gynekologických kongresech, Dlouholetá publikační činnost v odborných časopisech.
Kolposkopické(mikroskopické) vyšetření čípku děložního
Komplexní gynekologické vyšetření
Komplexní vyšetření po celou dobu těhotenství +3 Více
Očkování vakcínou Silgard, nebo Cervarix proti rakovině děložního čípku( HPV infekci)
Poradenství při klimakterických potížích
Poradenství v léčbě neplodnosti
Komplexní gynekologické vyšetření
Jak fungují ceny?
Dagmar
přístup, pan doktor byl příjemný, usměvavý, hovořil v klidu, :-)))))
Denisa
Pan doktor a paní sestřička jsou velice pečlivi, mili a vše srozumitelně vysvětlí.
Alena
Jako vždy naprostá spokojenost. Vše jasné a srozumitelné. Děkuji
MB
S dnešní návštěvou u pána doktora jsem byla spokojená
Iveta
Pana doktora znám už několik desetiletí... Přestoupila jsem k němu již za totality, kdy byla zanedbaná lékařská péče. Nikdy mne nezklamal, vždy měl profesionální přístup a trpělivě odpovídal na veškeré dotazy.. Je přívětivý a svému oboru opravdu rozumí... Má již dospělá dcera je také pod dohledem pana doktora,který zná kompletně můj zdravotní stav....za ta léta panu doktorovi a jeho sestřičce za vše velice děkuji
MG
Profesionální a pečlivý přístup.Řešení mnoha různých obtíží a komplikací probíhalo důsledně a empaticky.Pan doktor spolu se sestřičkou jsou lidé na svém místě.
Kateřina
Dnes jsem byla u p.doktora na vyndani tělíska, od p.doktora skvělá práce, bála jsem se a on mě uklidnil a vše proběhlo v pohodě, Děkuji
HR
Profesionální přístup, příjmné jednání lékaře i sestřičky.
HB
V této ordinaci hodně oceníte klidné a empatické jednání a to proběhlo.
RK
Skvělý lékař...vždy vše vysvětlí... poradí...pomůže...sestřička taky velice milá a ochotná...za mě
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě