Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Lucie
Pan doktor je úžasný. Jsem vděčná, že k němu chodíme. Vždy milý, ví si rady. Jediný doktor, kam chodím i ráda. A nemůžu nezmínit i skvělou sestřičku. Tady se to prostě povedlo.
Ivana J.
Pan doktor je skvělí, poradí kdykoliv i v neděli přes email. Je to doktor, který nedává hned nějaké chemické prášky. Vřele doporučuji
IH
Komunikuje po emailu i mimo ordinační hodiny, srozumitelné rady, lidský přístup, vysoká erudice. Do ničeho netlačí a nechává prostor rozhodnutí rodiče. Skvělý lékař a člověk.
JanJana Ř.
Nejlepší dětský lékař široko daleko!!
Pošlete mu email a během chvilky máte odpověď. Nemusíte zbytečně navštěvovat ordinaci s kašlem a rýmou. Vždy dobře poradí i emailem.
Anik
Byli jsme velmi spokojení. Doktor byl ochotný, sympatický a upřímný. K dětem má pěkný vztah a jde vidět, že ho práce s dětmi baví a naplňuje.
Tereza
Pan doktor je skvělý! Má rozumný přístup a nenasazuje zbytečné léky, pokud to není třeba! Pohotově komunikuje také přes email, což jsme již několikrát ocenili. Profesionál, milý na děti. Za nás velká SPOKOJENOST!!!
jeffapancakov
profesionální přístup, lidský, usměvavý, poradí, vysvětlí, objednaní na termín, online porada a rada, skvělá sestřička,
oba dva zaobcházejí s miminkem jemně, citlivo, milo a lískavě
Vynikající pan doktor, který poskytuje dle mého názoru vysoce nadstandardní přístup. Oceňuji partnerský přístup (dokonce i k hysterkám v šestinedělí). Vše vždy vysvětlí, nic nevnucuje, jen vysvětlí a nechá na rodiči, ať si udělá názor (např. v tématu očkování je velmi otevřený diskusi). Oceňuji také pečlivost a zároveň to, že nedělá z komára velblouda. Nedává zbytečně antibiotika, vždy nejdříve pečlivě zváží a udělá krevní testy, zda je to opravdu potřeba. Super jsou konzultace po emailu. Dokonce i o vlastní dovolené aktivně sám nám psal, jak se daří dceři, se kterou jsme byli u něj den před jeho odjezdem. To se mi zdá až neuvěřitelné, to bych od doktora ani nechtěla...
Natalie S.
Je to nejlepsi detsky doktor, ktereho jsme potkali za 8 let v CR, je nam moc lito, ze starsimu synovi bude 19 a musi prejit k dospelemu obvodnimu (aspon s mensim uzijeme jeste spolecnost pana doktora).Dekuji Vam Pane Doktore, You are simply the best!!! Nataliya
Pavlina O.
Pana doktora muzu jen doporucit. Velice ocenuji vstricnost a ferove jednani. Uz jen to, jak rodice bere jako partnery a ikdyz jsem byla po porodu hodne vystresovana (syn mel vrozenou vadu achilovek), byl moc mily a chapavy. Sestricka uzasna. Velke plus jsou pro me konzultace po telefonu nebo po mailu, ze clovek nemusi hned lelet s kazdou blbosti. Take se me libi, ze se pta i na nator matky, na jeji pocit ze situace...podpori ten matersky instinkt, ktery pak kolikrat cloveku pomuze vyresit nejakou situaci. Takovych lekaru a sestricek vice.
Pavlina
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze