Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Aneta
Podstoupila jsem u pana doktora zákrok a hrozně sem se bála a musím říct, že trhání vůbec nebolelo. Přístup sestřičky i pana doktora musím též pochválit.
TK
Dekuju!! Zasla jsem k paní Zubari na pohotovost, dokázal mi bezbolestne pomoc, řekl i jak to mám nadále léčit. Sestřička taky úžasná! Pozitiva a velice milá
Šaras
Operace jsem se příšerně bála, nicméně mi k překonání strachu velmi pomohlo příjemné a sympatické vystupování sestřičky. Pan doktor zachovával spíše neutrální postoj, každopádně zákrok proběhl rychle a bezbolestně. Můžu jen doporučit!
Glare
Velmi dobrý lékař. Zákrok, ze kterého jsem měla strach, poběhl úplně bez bolesti a za krátkou dobu. Po něm jsem dodržela všechny rady pana doktora a rána se rychla a dobře hojila. Tímto panu doktorovi děkuji a ostatním ho mohu jen doporučit.
Mám všeobecně velký strach ze zubaře, ale tady jsem byla uplně klidná i přesto, že zákrok byl náročný. Je velmi klidný, pečlivý, doporučuji každému!
Za 5 vteřin mourdák venku.Super
Vynikající a pečlivý lékař.Vyplatí se mi za ním dojíždět až z Trutnova.
Mášová Vlasta
Ošetřuje moje ;2 vnučky a to k naprosné spokojenosti chodí tam bez nějakéjo střesu a malá, které jsou 3 roky se nechá bez problému ošetřit děkujeme
Jaroslav Stejskal
Velmi dobrý, pečlový a trpělivý lékař. Doporučuji.