Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Radovan Dlouhý
Doporučuji. Rychlé, smysluplné a účinné jednání bez zbytečných zpoplatněných ceremonií. Sympatický a ochotný přístup. Čisté prostředí. Bezproblémové parkování.
Jana S.
Mohu vřele doporučit! Za panem doktorem Zábojníkem jezdím až z Ostravy. Je to skvělý veterinář a empatický člověk v jednom. Až u pana doktora jsem poznala, že existují lidé na svém místě. Jde mu především o blaho zvířete a jeho rychlé uzdravení. Diagnózu určil bez zbytečně nákladných nebo zdlouhavých vyšetření, jelikož jako jeden z mála naslouchá majiteli. Vždy mi vše vysvětlí a zodpoví všechny dotazy i sdělí svůj názor. Je otevřený, má individuální přístup a zajímá se o své pacienty. Je to precizní lékař a odborník, který má zlaté ruce i srdce. Nemohu si jej vynachválit. V ordinaci věnuje pacientovi tolik času, kolik je potřeba a člověk od něj odchází vždy s dobrým vědomím, že je o jeho miláčka dobře postaráno. Dokáže majitele uklidnit a podpořit, dělá svou práci s láskou, což neomylně pozná každý, kdo k němu vstoupí do ordinace. Jen díky němu má kočka žije! Zkusila si hodně, byla bezúspěšně léčena mnohými veterináři s chladnými a rutinními postupy. Nikdo jiný ji nedokázal pomoci… Mám tedy bohaté zkušenosti k porovnání. Obrovská poklona, obdiv a úcta tomuto veterináři!
Kateřina K.
Pan doktor je příjemný a uklidní svým přístupem jak zvíře, tak i majitele. Dříve jsem chodila do drahých klinik v UH ( nebudu jmenovat raději), ale neosobní chování, přístup jako na běžícím páse, mě dovedl k panu doktorovi Zábojníkovi v nové ordinací u hřbitova v UH. B. Jsem spokojená. Pan doktor je na příjmu i o víkendu, kdy si od rodinných radovánek několikrát odskočil ošetřit mé psy. Moc děkuji za Vaši péči, pane doktore.
buoj
Návštěva je vždy příjemná a kocourek je v dokonalé péči. Ochota a vysoká odbornost je samozřejmostí.
Vivien L.
Ochotný,pečlivý pan veterinář vše vysvětli,poradí jsme moc spokojeni...škoda,že nemá ordinaci blíž....DOPORUČUJI
Adria
Výborný veterinář, pečlivý a ochotný. Měli jsme akutní případ a pan doktor zůstal v ordinaci v pátek skoro do osmé večer.
Young vet
Pan doktor zachránil 2,5 kg fenu křížence, kterého už jiný veterinář v Uherském Brodě (MVDr. Kaděra) hodlal utratit. I když jí nedával velké naděje, vrátil ji zpátky do života a pes běhá zase jakoby se mu nic nestalo. Ceny jsou příjemné, přístup ke zvířeti i majiteli je velmi citlivý a ochotný. Akutní případy přijímá takřka okamžitě po nahlášení na jeho osobní mobilní telefon. Absolutně nemám co bych mu vytknul. VELMI DOPORUČUJI !!!
Pavel M.
taky jsem spokojený
Skvělý pan doktor, po špatných zkušenostech u jiných jsme k němu chodili 10 let, vždy bez problémů. I když je případ akutní, není problém přijet.
Chodím k panu veterináři už několik let s jsem s ním velmi spokojena.