Marek V.
Chodím k němu přes 25 let a vždy měl velice dobrý přístup. Se zdravotní péčí jsem taky spokojený. Jednou jsem jej chtěl změnit na vyhlášenou lékařku blíž svému bydlišti, ale jak rychle jsem se k němu vrátil! Su spokojený!
Jan V.
Před víkendem se mi ulomil kus osmičky, a v pondělí mě pan doktor bez problému vzal a osmičku naprosto profesionálně, rychle a hlavně bezbolestně vytáhl. Celý zákrok trval asi 5min :)
Jinak k panu dokrotovi chodím už od mala a nikdy jsem s ním neměl sebemenší problém, vždy se všechno vyřešilo bez sebemenších problému. Rozhodně můžu MUDr. Jiřího Wolfa doporučit.
czechdevil
Poslední dobou se jen vymlouvá pro nemoc neordinuje a říká se, že pije toť vše :o)
Pavel Fric
Zkušenost, že by se kdy vybíralo za cokoli, nemám. Základní problém souvisí vždycky se stavem chrupu. :-)
Cena za lepší materiál je věcí toho, co hradí/nehradí pojišťovny. Jsou situace, kdy má smysl dát materiál, který shodou okolností pojišťovna neplatí (kam by taky přišla, kdyby měla všechno v seznamu), a potom, když navštívíte doktora a něco po něm chcete, je to (máte-li ty kačky v peněžence) věc, kterou zas tak neřešíte.
Zdravé zuby přeju všem. :-)
Petr
Dnes jsem tam šel že mě bolí zub a vypadla mi plomba, stím že mi pomůže.. realita byla jiná.. předepsal mi léky poslal mě domů a řekl si o 30 kč tomu se říká péče ? ne děkuji měním doktora !
Pana doktora si pamatuji od dětství,všechny děti jsme se ho bály.Myslela jsem si,bohužel mylně,že se v dnešní konkurenční době změnil.Větší arogantnost jsem nezažila.Doufám,že už nikdy nebudu nucena ho navštívit.
doporučuji
velmi dobrý zubní lékař, s velkou empatií a citem.
jarda
Doporučuji
zklamaný pacient
Je moc dobře, že se tady mohou lidé vyjádřit. Zrovna tento pan doktor se snaží na své pacienty působit dojmem, že je nejlepší. Z pocitu dokonalosti umocněného řádným poplatkem člověk brzy vystřízliví, když mu plomba vypadne a bezdůvodně ztenčený zub se ulomí. Říkáte si - no to se může stát každému. Ale když Vám při další návštěve vysvětluje, co všechno je potřeba na zubech udělat a kolik to bude stát, pochopíte, že tomuto panu doktorovi se nejedná o zdraví Vašich zubů, ale jenom a pouze o vlastní prospšch. Pak zbývá už jen vzít nohy na ramena a pryč od pana doktora, aby nenadělal na zubech další paseku. Jen se divím, že se pan doktor neřídí skautskými zásadami, jako je čest a charakter. Hodně zdaru v hledání dobrých zubařů.