Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
blahova09@seznam.cz
Jarka B.- Zacala jsem pred roky jezdit na doporuceni zname do Kliniky Live. Veskeri lekari, at pan MVDr. Vomacka, nebo pani MVDr. Stolcova a vlastne vsichni, jsou uzesne pozorne, premysleji, jak maji s therapii pokracovat, a neni to zadna hanba, kdyz jeden z nich si neni jisty, zavolat kolegu,aby to s nim skonzultovali. Zila jsem pres 20 let v zapadnim Nemecku, a jsem o tom presvedena, ze uroven, pristup ke klientelelovi, chovani sestricek a vybaveni kliniky je natolik nadstardtni, ze muze drzet krok s urovni v Zapadnim Nemecku, lepe receno je i lepsi. Kdykoliv jsem tam byla, byli vsechny setricky, bez vyjimky mile, pozorne a ochotne. Minuly rok jsem musela nechat utratit meho milacka, veskery personal se o neho s laskou staral. Mam ted noveho pejska, a nedela mi to problem, dojizdet tam a zpatky 120 km.
klara
S personálem i s poskytovanou péčí jsem nadmíru spokojená. Na kliniku jsem začala docházet se svým prvním psem před více než 15 lety. A i po odstěhování do Prahy dojíždím se svým novým psem na kliniku Live. Myslím si, že mohu srovnávát mezi přístupem všech zaměstnanců kliniky Live v Litoměřicích a přístupem v několika pražských ordinacích a klinikách a přístup v Litoměřicích je k nezaplacení: klinika je výborně vybavená, personál je vždy milý, vždy jsem obeznámená s tím jak se bude případný zákrok řešit, jaké jsou možnosti, co které řešení obnáší, jaké jsou výhody a nevýhody toho kterého řešení. Občas člověk musí čekat i když je objednaný, ale toto se stává všude. Opravdu jsem s klinikou Live velmi spokojená a dojížděla bych i z druhého konce republiky.
R.R
Ze začátku, kdy Veterina začínala, byli zde příjemné sestry, doktorky či doktoři. Ochotní, vstřícní a příjemní.Sice si člověk o něco málo připlatil, ale měl jistotu, že o svého miláčka má dobře postaráno. Dnes? Zřejmě pan Vomáčka má už nahrabáno a personál se u něj dost obměňuje a jsou dost odměření, zvláště sám Pan Vomáčka. Beru to, že si třeba připlatím, ale účtovat si 160 korun za píchnutí injekce, za dvě sekundy výkonu...???To už mi přijde okrádání.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Pes ma 13 let a ma tres v leve zadni noze ktery postupuje do pul tela,tezko se zveda a ma zvlastni vyraz v ocich a nechce byt sam.dekuji za odpoved
Dobrý den
Děkujeme za Váš dotaz. Bohužel, příznaky které popisujete, nejsou zcela specifické. Vašeho pejska je potřeba vyšetřit, minimálně klinické vyšetření a vyšetření krve. Vzhledem k věku, doporučujeme celkový zdravotní screening, pro vyloučení dalších nemocí.
S pozdravem
Veterinární klinika LIVE